Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak úgyis csak a szex kell?
Egy nagyon nagy csalódáson vagyok túl és jelenleg ezt érzem.
Tökmindegy,hogy egy lány mennyire szereti őket, ők úgyis csak a 10/10es lányok után futnak,akiknek úgyis csak egy időre kellenek.
Ne a csalódásodból indulj ki.
Ráadásul te választottad azt a pasit.
Felvilágosítlak, bár szerintem úgyse fogsz hinni nekem: Nem csak a szexre kell a pasiknak a nő, hanem kapcsolatra is. De ez nyilván mind a két félen múlik.
van akinek igen, ne ilyet keress :)
idővel jobb lesz meglátod, csak vigyázz arra, hogy majd a szeretetéhségedben ne fogj ki megint egy ilyet!
Nem csak 10/10-es csajjal lehet dugni, szóval nyugi találsz majd valakit te is :) - persze ez nem volt komoly, viszont nem mindenki arra megy, hidd el. Sőt, aki arra megy, az sem mindenki csak a 10/10 csajokra, ez ízlés kérdése.
Amúgy nem érdemes ennyit lelkizni. Ha valakivel jóban vagytok és úgy érzed hosszabb távon is menne, akkor egy próbát megér. A szexen ne múljon, elvileg attól csak jobb lehet egy kapcsolat, hisz annak is az lenne a lényege, hogy egymásnak örömet okozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!