Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire izgat egy sráccal való évődés? Számotokra ez csak játék, vagy annál akár picit több?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, szoktunk beszélgetni (személyesen, mert én még "régimódi" vagyok), viccelődünk, néha viszont poénból odamondunk egymásnak, és "cikizzük" egymást, előfordul, hogy olyan szinten megy, hogy mások már talán vérig sértődnének (persze saját magunkkal is tudunk kritikusak lenni). Ja és ő is szokta ezt kezdeményezni, úgyhogy valószínűleg benne van a játékban. Én a magam részéről úgy érzem, hogy ilyenkor azt játsszuk, hogy várjuk, mit fog erre mondani a másik, mintha "párbaj" lenne. Azt kell mondanom, én élvezem, és kicsit izgatónak is találom. Olyan ez, mintha puhatolózás lenne, egyfajta "előjáték", egymás "feltüzelése", de lehet, hogy rosszul érzem (engem pl. lázba hoz, ha közben egymás szemébe nézünk, és ő elmosolyodik, elneveti magát, vagy frappánsan visszavág). Elsősorban huszonéves lányoknak tenném fel a kérdést: ha ti belementek az ilyesmibe (de persze emellett komolyabb dolgokról is beszélgettek, és engeditek, hogy pl. a srác átölelje a vállatokat), akkor emögött mi van? Izgató-e számotokra a kölcsönös ugratás, és azért vagytok benne, mert nem teljesen közömbös számotokra az illető, vagy azért, mert szimpla hülyéskedésnek tekintitek?2017. máj. 25. 20:26
1/7 anonim válasza:
Férfiként írom, hogy ilyenkor bejössz neki. Tesztelgetni próbál ilyen incselkedés formájában. Ezt azért csinálják, mert tetszik nekik, ha egy kicsit pofátlan, pimasz vagy, és pont ezt akarják belőled kihozni. Az óvodás "a Pistike meghúzta a copfomat, én erre eldugtam a matchboxát" típusú évődés idősebb korban is remekül működik, nyilván másfajta eszköztárral, de tök ugyanazzal a céllal.
2/7 anonim válasza:
Ha a csaj flörtöl,szívja a véredet,és veszi a lapot,akkor nyilván a kölcsönös szimpátia okán csinálja mindezt kedvesen mosolyogva.Ahol még csillog is a tekintet,ott bizony pluszban még vágy is van.Hívd randira,mi baj lehet???Most komolyan:tedd meg ezt a lépést!Semmit nem veszíthetsz.Mondom ezt neked olyan nőként,aki hasonló helyzetben csak arra vár,hogy a másik kezdeményezzen.
3/7 anonim válasza:
Imádom az ilyen férfiakat, nagyon fontos, hogy értsük egymás humorát, és tudjunk egymáson vagy akár magunkon nevetni együtt. Én csak azzal megyek bele ilyen játékba, akit vonzónak találok, és ettől csak még vonzóbb lesz számomra.
4/7 anonim válasza:
Engem nagyon, én is hasonló helyzetben vagyok egy férfival, megy az adok-kapok játék.
Tudom, hogy amíg vevő rá, tetszem neki, és szerintem ő is tudja, hogy bejön nekem.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Ha lehetne egy kérésem, a válaszoló hölgyek (amennyiben még olvassák a kérdést) írnának nekem privit, ha kicsit részletesebben elmesélhetem nekik a sztorit? Nem akarok letámadni ezzel senkit, csak nem tudok értelmezni néhány dolgot. Köszönöm.
2017. máj. 25. 20:56
6/7 anonim válasza:
Étteremben munkatársaim ilyenek, mindenkinek van párja menyasszonya, de nem bírják ki, hogy ne szólogassanak be egymásnak nap mint nap. Teljesen baráti dolog mindenki tudja, csupán élvezik ha húzzák egymás agyát. :)
7/7 A kérdező kommentje:
#6: Oké, én ezt értem, de ezt itt csak mi ketten játsszuk. Ő se szól be senki másnak, én se, inkább fanyar poénokat szoktam megereszteni, vagy önmagamon ironizálok, de másokkal nem cikizzük egymást. Ráadásul néha nagyon cinkos mosollyal csinálja, nyilván másokkal is elszórakozunk, de nem ilyen szinten.
2017. máj. 26. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!