Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok olyan fiúval aki se nem jóképű és még csak önbizalma sincsen vagy jó szövege? Ha ettől függetlenül persze rendes meg ilyenek vagy ez teljesen lehetetlen?

Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 17:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát sajna nem vagyok valami gazdag vagy ilyesmi
2017. máj. 25. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem kell jóképűnek lenni, túlzottan önbizalommal sem kell megáldva lenni és túl jó szövegűnek sem kell lenni ahhoz, hogy legyen barátnőd.

De ha még kezdeményezni sem mersz és beszélgetni sem lehet veled, ha még egészséges szinten sincs önbizalmad, akkor nőként mondom, hogy nem igazán lesz barátnőd.

Legyél büszke a pozitív emberi tulajdonságaidra, ne legyél félénk, legyél jó partner a beszélgetéshez és nyert ügyed van akkor is, ha nem vagy gazdag, sem túl jóképű.

2017. máj. 25. 18:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Neked kéne olyan csaj,aki ronda mint a bűn,ugyanakkor még 2 vödör víz is viccesebb,mint ő maga,emellett még egy rántottát se tud megcsinálni?Na ugye?

Egyébként olyan pasival nem kezdek,aki kívül-belül unszimpatikus.Nálam fontos,hogy bejöjjön a humora.Nekem senki ne mondja,hogy ha jóképű,akkor szó szerint böföghet,azon is röhögök,mert nem,annál intelligensebb vagyok.Ott van Kőhalmi Zoltán,akinek imádom a humorát,pedig nem egy férfiszépség és el se küldeném a búsba,akkor sem,ha nem futott volna be.

2017. máj. 25. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Nézd, a csajok sem mind az a kiköpött "tízpertízes". Szóval ha ők is rádöbbennek, hogy járni jár ugyan a herceg fehér lovon, csak épp nem jut - vagyis szembenéznek a realitásokkal -, akkor emelkedni fog a te ázsiód is.

Az övékkel együtt, persze.

2017. máj. 25. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Kepet ! Engem nem zavar,ha rondanak gondolod magad,de nekem bejossz.

N

2017. máj. 25. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!