Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi problémája lehet egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi problémája lehet egy olyan férfinek, aki szerint minden nő k**va, kivéve az édesanyját?

Figyelt kérdés
Elvileg nem verte át egyetlen nő sem, ami miatt "oka lenne" ilyen radikális nézeteket vallani. Legalábbis állítása szerint. De nem tekint magával egyenrangúnak egy nőt sem, pedig állandóan csajozik és barátnője is gyakran van (persze megesik, hogy amellett is félrejár alkalmanként), és úgy gondolja, hogy a nő dolga alapvetően, hogy kiszolgálja a férjét és gyerekét.
2017. máj. 25. 15:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10.: akkor minek törődsz ilyen emberrel? Te akarsz lenni a tizedik kedves, rendes barátnő, akit megcsal?
2017. máj. 25. 17:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Sztem tul sokat nezte a Torrente c. filmet. :)
2017. máj. 25. 17:59
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
igaza van, minden szavával egyetértek , vagyis semmi problémája csak jól látja a világot és a sok k.r.a nőnek ez bántja a csőrét
2017. máj. 25. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

Biztos az anyja kinyalta a seggét egész életében és senki sem lehet olyan jó, mint anyuka. Vagy csak arra, hogy ugráljon körülötte.

Hanyagold az ilyen "férfit".

2017. máj. 25. 18:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok beállni a sorba, unokatestvére vagyok, ezért foglalkoztat. Csak kíváncsi lennék, miből fakad ez a világnézet.
2017. máj. 25. 18:47
 16/17 A kérdező kommentje:
13-as, téged is egy k**va hozott világra ezek alapján. :) Neked gondolom az a problémád, hogy nem állnak veled szóba ezek a "ku**ák".
2017. máj. 25. 18:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 4-es és 5-öshöz, én is ismerek olyan esetet, ahol az anya nevelte ezt a fiába. Szerintem az anya nem bírja a konkurenciát. Hiába tűnik kedvesnek, kisajátítja a fiát sunyi módon.

Mondjuk akit ismerek ott anyuka szent hangon minden nőről megkérdezi hogy "Ez is olyan?" Vagy: "Ez rendes?" De persze ő nem mondott semmi rosszat :)) Csak forgatja a szemét, és sóhajtozik, átveri a fiait :D

2020. febr. 18. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!