Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek bejönnek az ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Pici, vékony, formás, normál vagy kis mellekkel, mint például ő:
Mennyire jön be az ilyen alkat?
2017. máj. 25. 08:48
32/48 anonim válasza:
Ez a tipikus szelfipózolás már egy nagy negatívum, amúgy jól néz ki, bár talán kicsit túlgyúrt, és szanaszét szolizott.
A mellei nem kicsik.
33/48 anonim válasza:
34/48 anonim válasza:
Nőként régebben irigyeltem ezt a testalkatot. De rá kellett jönnöm, hogy nem fogom magam azért kínozni hogy a homokóra alkatomból csináljak egy gyerek testet kocka hassal, ló s.ggel és szilikon mellekkel. Most már imádom hogy van csípőm, hozzá vékony derekam és nőies formám. Nem fogom amiatt rosszul érezni magam mert te meg a többi hasonló mentalitású ember úgy gondolja, hogy ma a képen szereplő test a divat. Ha ennyire tuti az alakod, akkor miért itt kérsz visszaigazolást? Kit érdekel kinek mi tetszik? Te megvagy vele elégedve? Mert az a lényeg. Nem az, hogy itt ki mit mond. Ne vedd támadásnak, ha nem mindenkinek egyezik az ízlése veled.
35/48 anonim válasza:
Hasa nagyon tetszik, feneke eltúlzott, melle szilikon, arca meg elképesztően rút! Számomra felejtős.
36/48 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Alacsony, nagyon is, de a képen láthat túl vékony.
A 16-os hozzászólásodban, le is írtad miért.
A szépségideál szó. A pasik nagy része, az idealizáltat akarja, akit minden hol, idealizálva lát. Én viszont fafejű vagyok és a saját tapasztalataim, gondolataim után megyek. Azok meg azt mondják nekem, ilyen vékony nővel ne kezdjek, ha jót akarok magamnak.
37/48 anonim válasza:
Nem tetszik. :S Mert klón/tucat nő, semmi különleges nincs benne.
29/F
38/48 A kérdező kommentje:
#33 te jó ég, tényleg nagyon transziképű ez a csaj :D Plusz undorítóak a műmellei...hát, azon a képen elég csinos, amit linkeltem, de a többin szörnyű, szét van gyúrva. Én messze nem vagyok ilyen izmos és nemis akarok lenni, az biztos. Tulajdonképpen így nemis felel meg a kérdésemben leírt nőknek, de már mindegy :D
2017. máj. 25. 11:28
39/48 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a nőt ... valami degenerált ocsmány nemtudnihonnanvettékafejét származék...
40/48 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!