Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek bejönnek az ilyen lányok?
Pici, vékony, formás, normál vagy kis mellekkel, mint például ő:
Mennyire jön be az ilyen alkat?
Nekem ez az ideàl,ilyen egy igazi nõ,mindene meg van amit egy nõben keresek.
Egy sikeres,igényes,izmos,jó megjelenèsű pasinak mindnek õ az ideàlis nő,gyönyörű.
Csak ilyen nőkkel àllok szóba,mind kapcsolat mind szex terèn.
A képen lévő nagyon nem..!
A leírtat nem tudom elképzelni.
#15 a leírt ugyanolyan, mint a képen, csak nem 191 cm, hanem 170 alatti.
Amúgy sejtettem, hogy itt sokan majd azt írják, hogy "elmegy", meg "nem az esetem", meg "inkább a dagikat szeretem", pedig ez a nő testesíti meg a mai szépségideált és az biztos, hogy a jó pasik is ilyesmi nőkre utaznak, ahogy az egyik válaszoló is írta, meg én is tapasztalom. De persze, itt gyakorin annyira jó pasik lehetnek, hogy még ő is kevés lehet nekik :D (Irónia)
Itt GYK-n mindenki okos,mindenki duci párti.
Hagyjad kérdező az igazi férfiaknak az ilyen nő kell mint te.
Csak aki azt írja itt neki na nem meg ilyenek az nem tud ehhez a szinthez semmilyen szinten felérni.
Ezzzz fúúj :o!! Nagyon undi.
Nekem a kicsit teltebb( nem dagi) formásabb lányok jönnek be és fő a természetesség.
Azt mondtad, hogy kb. így nézel ki és be is jössz a pasiknak, de mégis másokat akarsz meggyőzni, hogy mi a szép.
Bocs, hogy ki kell ábrándítsalak, de az ilyen kiálló bordájú és reszelőhasú lányok nem jönnek be. Viseld el, hogy nem te kellesz minden férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!