Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társadalmi különbségek? Én iskolázatlanul, ő diplomával?
Nekunk ugyanez: en no diplomaval a pasim erettsegi nelkul. Ez nem zavar. Az az egy zavar,h nincs mindennap szex. :)
Szoval ne torodj ilyesmivel :*
N
Figyelj... megismersz pár diplomásat, azt' rájössz, hogy a papír nem mindenkinél khmm... garancia a színvonalra.
(Régen sem volt ez így, manapság meg - a "büfé-ruhatár"-szakok elterjedésével - egyáltalán nincs.)
Annyira bírom, hogyha egy diplomás normális módon, senkit nem lenézve írja le, hogy bár nem nézi le a szakmunkást, sőt, szükségesnek tartja, hogy legyenek, és ha boldog benne, akkor hajrá, de maga mellé olyat képzel el, aki legalább egy érettségiig eljutott, azt lepontozzák és elítélik, de a diplomásokat becsmérlő, lenéző és róluk általánosítva rossz véleményt alkotó kommentek persze megértésre találnak.
Ez pont olyan, mint amikor a "pestit" becsmérlik orrba szájba, hogy mekkora bunkók és lenézik a "vidékieket", holott legtöbbször azt látom, hogy a pestien nem mondanak semmi rosszat róluk, csak ők fröcsögnek állandóan. Szánalom.
Te voltál a #17?
Egyet tudtam rajta khmm... igazítani.
ÜdV!
(Kábé ezért kell itt orrba-szájba pontozni mindent, amit csak lehet. Máskülönben pár troll szétcseszi az egész pontozási rendszert.)
Anyósomnak sincs érettségije, mégis ő kb a példaképem. (Diplomás vagyok)
Ha a diplomások lenéznek azért, mert neked szakmád van, akkor már helyből értelmesebb vagy náluk, ne vedd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!