Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társadalmi különbségek? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társadalmi különbségek? Én iskolázatlanul, ő diplomával?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem lenéznek a párom barátai, ismerősei. Nekem érettségim sincs, fodrász vagyok. Ő két diplomás, és a haverjai is mind diplomások. Ciki, vagy csak én képzelem ezt?
2017. máj. 24. 20:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk ugyanez: en no diplomaval a pasim erettsegi nelkul. Ez nem zavar. Az az egy zavar,h nincs mindennap szex. :)

Szoval ne torodj ilyesmivel :*

N

2017. máj. 24. 21:53
 22/30 anonim ***** válasza:
#20 Boccs, nem arra akartam tenni a hangsúlyt.
2017. máj. 24. 22:05
 23/30 anonim ***** válasza:
29%
Nos átérzem a helyzeted. A középiskolai osztályom sokat összejár. Lemorzsolódtam mint a kukorica. Anyagilag kb olyan sikeres vagyok mint közülük páran, a szegényebbek,de az osztály 50%a ME vagy DE hallgatója volt a maradék fele pedig Pestre járt. Tehát 3 csoportra oszlanak na meg nekik volt nyári szünet és összejártak. Még én dolgoztam. Nem való nekem az a társaság. Engem nem zavart sose hogy párom mit végzett és a párodat sem zavarja, hogy te nem vagy diplomás, de vagy bebizonyítod,hogy te vagy fodrász királynő,vagy mindig le fognak nézni...sajnálom
2017. máj. 24. 22:11
 24/30 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj... megismersz pár diplomásat, azt' rájössz, hogy a papír nem mindenkinél khmm... garancia a színvonalra.

(Régen sem volt ez így, manapság meg - a "büfé-ruhatár"-szakok elterjedésével - egyáltalán nincs.)

2017. máj. 24. 22:24
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Tanárként keresek 180-at, úgyhogy ne aggódj, a diploma nem minden. A lényeg, hogy szeressétek egymást. Sok boldogságot.
2017. máj. 25. 06:22
 26/30 anonim ***** válasza:
Én nőként vagyok diplomás, magasabb fizuval, és sokkal több előrelépési lehetőséggel, mint a férjem, akinek érettségije van ugyan, de tovább nem ment, és nem is akart soha. Csöppet sem érdekelt soha, hogy milyen a végzettsége és mennyit keres, de természetesen az fontos, hogy ne legyen sötét. Mivel nem az, sosem volt probléma. Láttam már ugyanakkor sötét, bunkó, ellenben jó nagy arcú diplomásokat. Nem vall túl nagy intelligenciára, ha a papírok hiánya miatt eleve lenéznek, szóval gondolom ők sem az értelmes réteget erősítik, diploma ide vagy oda.
2017. máj. 25. 11:13
 27/30 anonim ***** válasza:
56%

Annyira bírom, hogyha egy diplomás normális módon, senkit nem lenézve írja le, hogy bár nem nézi le a szakmunkást, sőt, szükségesnek tartja, hogy legyenek, és ha boldog benne, akkor hajrá, de maga mellé olyat képzel el, aki legalább egy érettségiig eljutott, azt lepontozzák és elítélik, de a diplomásokat becsmérlő, lenéző és róluk általánosítva rossz véleményt alkotó kommentek persze megértésre találnak.

Ez pont olyan, mint amikor a "pestit" becsmérlik orrba szájba, hogy mekkora bunkók és lenézik a "vidékieket", holott legtöbbször azt látom, hogy a pestien nem mondanak semmi rosszat róluk, csak ők fröcsögnek állandóan. Szánalom.

2017. máj. 25. 11:40
 28/30 anonim ***** válasza:
59%

Te voltál a #17?

Egyet tudtam rajta khmm... igazítani.

ÜdV!

(Kábé ezért kell itt orrba-szájba pontozni mindent, amit csak lehet. Máskülönben pár troll szétcseszi az egész pontozási rendszert.)

2017. máj. 25. 12:26
 29/30 anonim ***** válasza:
Igen...köszi :)
2017. máj. 25. 12:49
 30/30 anonim ***** válasza:

Anyósomnak sincs érettségije, mégis ő kb a példaképem. (Diplomás vagyok)

Ha a diplomások lenéznek azért, mert neked szakmád van, akkor már helyből értelmesebb vagy náluk, ne vedd magadra.

2017. máj. 26. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!