Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társadalmi különbségek? Én iskolázatlanul, ő diplomával?
ahogy elnézem mostanában a keresett jó fodrászokat, állandóan utazgatnak nyaralni télen nyáron, wellness hétvégék, jó autó, szép lakás vagy ház.
a diplomások meg itt sírnak, hogy nincs nőjük mert a nők csak a pénzre mennek (ami nekik nincs) :"D
Engem nem zavarna, hogy fodrász a párom - bár nekem is két diplomám van - de azért a mai világban szerintem az ciki, ha még érettségije sincs valakinek. Azért az már szerintem az "elvárható" alapműveltség, bármi is az ember. Legalábbis nekem.
Amúgy meg, mint írták, neked kell mérlegelned. Téged zavar, hogy nincs? Ha igen, akkor irány az esti suli és tedd le. Sokan csinálják, nem lehetetlen (én munka és gyerek mellett csináltam meg a 2. diplomámat). Ha nem zavar, akkor ne érdekeljen mások véleménye se...főleg, ha az nem is a párod, hanem annak barátai.
Azért szükség van szakmunkásokra, meg hát nehogy már az iskolai végzettség legyen döntő tényező egy párkapcsolatban.
Nekem van érettségim és két szakmám, a barátnőmnek mérnöki diplomája és abba is dolgozik. Egy helyen dolgozunk de teljesen külön részlegen, néha szoktunk találkozni, és a megismerkedésünk is így alakult.
Minket elfogadtak ott bent hogy ő irodán van és mérnöki munkát végez, én meg javarészt a gyártósoron szerelem a gépeket, meg egyéb karbantartási feladatokat látok el, és néha beugrok targoncázni.
Én kicsit sem érzem kellemetlenül magam emiatt, a barátnőm barátnői elfogadnak, én barátaim közül is sokaknak van diplomája, és olyan is van a körünkben akinek a 8 általánoson kívül semmilyen egyéb végzettsége sincs, mégis van barátnője, van aránylag jó állása, és tök jól elvan.
Kedves 12#-es!
Miert szaros raktaros? Te mivel erzed magad felsobb rendunek, hogy ilyet le mersz irni? Tudod te pontosan, hogy mi dolga van egy raktarosnak? Ne hidd azt, hogy csak annyi a melo, hogy ezt azt pakolgatjuk. Biztos vannak olyan raktarok ahol a munkakorulmeny egy 0 es felvesznek minden analfabetat. De a fogalmazasod alapjan te is egy nagy 0 vagy aki raadasul a diplomajat nem tudja hasznositani egy jobban fizeto munkahely remenyeben!
Udv, egy szaros raktaros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!