Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb Lányok, nők! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb Lányok, nők! Miért jön be nektek annyi tinédzser? 25F

Figyelt kérdés
Ha az utcán megyünk, mindig figyelem, hogy a korombeli vagy idősebb lányok, nem engem néznek meg, hanem a mellettem menő roppant divatos 15-17 éves fiút. Még a barátja mellől is szemez vele a nő, rápillant és szugerálja, pedig kb férjezett. Miért jönnek be nektek ennyire ezek a fiatal 15-17 srácok? Itt most névtelenül nyugodtan le lehet írni? Anyai ösztönök?

2017. máj. 23. 18:18
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
De szexuális értelemben véve nézed meg, vonzónak találod. Más kérdés, hogy erkölcsi szempontból nem tennéd meg, attól még vonzódsz hozzá.
2017. máj. 23. 22:55
 22/34 anonim ***** válasza:
Nem, nem izgulok gyerekekre, csak ami szép, abban szoktam gyönyörködni. Én értem, hogy a te eszed kizárólag a k@@ráson jár, de én nem te vagyok. Erkölcsi szempontból már egy házas férfi is tabu lenne nekem, akkor is, ha egyidős velem. Sőt, mivel van párom, minden férfi tabu számomra rajta kívül.
2017. máj. 23. 22:58
 23/34 anonim ***** válasza:
87%
Kerdezo, a farkadon kivul van mas szerved is? Peldaul agy, velovel, szurkeallomannyal, tekervennyel? Azert mert neked kizarolag csak a dugason jar az eszed, fogadd el, hogy a normalis emberek maskent mukodnek.
2017. máj. 23. 23:02
 24/34 A kérdező kommentje:
Egy tájban gyönyörködsz szerintem. Igen, egy házas ember is bejöhet, vonzódhatsz hozzá, de tabu mert házas. Egy 14-15 éves is tetszik, de hiába jön be, nem teszed, mert 14-15 éves. De el tudnál velük képzelni egyet s mást. Itt nem baj, ha ezt leírod.
2017. máj. 23. 23:03
 25/34 anonim ***** válasza:
Jó hát te hülye vagy. :D Bocsmá', hogy nem akarom magam megk#atni a tanítványaimmal.
2017. máj. 23. 23:06
 26/34 anonim ***** válasza:

27éves vagyok.Megnézem ha van egy jó pqsi / fiú az utcán,de az nem jelenti azt,hogy bármit is akarnék tőle.

S az se biztos,hogy azért nézek meg egy fiút,mert nekem Ő bejön.

2017. máj. 24. 01:22
 27/34 A kérdező kommentje:
71%-os, nyilván nem tennéd meg, mivel a tanítványaid, de ha nézegeted őket, akkor valamilyen szinten reális az, hogy szexuális gondolataid vannak velük, amik persze megragadnak a fantázia szintjén.
2017. máj. 24. 06:02
 28/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen, érthető, csak meglepő volt számomra. Nem gondoltam volna, hogy a felnőtt nők fantáziáját megmozgatják ezek a fiúk. Ha megnézed őket, akkor gondolom Neked is van amelyik bejön.
2017. máj. 24. 06:07
 29/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, az hogy megnézel valakit vagy szépnek tartod, nem azt jelenti hogy szexuális gondolataid vannak velük. Én ha megnézek egy fiatal srácot, azt úgy nézem meg mint egy másik nőt: ha szép, megnézem. Szexuális gondolat vele kapcsolatban: zéró, azaz nulla.

Szexuális gondolataim egyetlen pasival kapcsolatban vannak, aki már lassan ötven éves. Azt nem értitek meg, hogy a nők többségének egy szép arc vagy sportos test csak esztétikai élmény, semmi több. Nem ettől indulunk be akkor sem ha amúgy szeretjük ezeket a dolgokat. Mivel a férfiak többségének a jó test elég a szexuális fantáziához, nem fogják fel, hogy mi nem így működünk. többnyire.

2017. máj. 24. 06:19
 30/34 anonim ***** válasza:
7%

Egy HETERÓ nőnek nemcsak esztétikai látvány egy férgi test,arc. Én szexuális értelemben nézem meg a tinifiúkat, és szexelek is velük, 23 évesen 15 éves barátom volt, azelőtt is,azóta is jártam fiatal fiúkkal,most 25 évesen alig 18 éves barátom van. Nem tudom miért kell erőltetni,nyomni lefelé a torkunkon,hogy nekünk bizony nem tetszhetnek fiatal fiúk,miért nem lehet elfogadni hogy a nők többségének igenis bejönnek. És aki ezt leírja,azt le kell pontozni, szánalmas. Hadd döntse már el mindenki maga hogy kit talál vonzónak,kivel szexel,csak a magatok nevében beszéljetek.Bár az ide firkálók többsége csak féltékeny,depressziós 30-as, akik minden kort érintő kérdés alatt vagdalkóznak,és a szánalmasságig próbálják bizonygatni,erőszakolni,hogy bizony minden nőnek ők kell hogy tetszenek.Emberileg gyengék ahhoz hogy elfogadják mások döntését,ízlését. Szánalomtenger.

25/N

2017. máj. 24. 06:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!