Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb Lányok, nők! Miért jön be nektek annyi tinédzser? 25F
"ilyenkor a legférfiasabbak"
LOL :) 15 éves fiúk a legférfisababbak
te trollkodsz
Nagyon el vagy tévedve, arról is csak maréknyi esetet ismerek, hogy a fiú 1-2 évvel fiatalabb, hát még 10-el.
Amúgy meg: az hogy elborzadok azon, hogy hogy néznek ki a mai fiatalok nem egyenlő a vonzódással. Mi max szolidan magunk között kifigurázzuk a mai fiúcskákat.
Jesszus,mennyi itt az irigy,kopaszodó,hájassegű 30-as:D Rossz olvasni,hogy gyűlölik féltékenységükben a fiatal férfiakat:D Ez többet mond róluk minden süket dumánál az érettségről meg a többi hülyeségnél.Ha annyira kaszanovák lennének nem itt fikáznák a náluk vonzóbb és fiatalabb pasikat:D De úgy tűnik a tapasztalatból meg a"csúcson levésből",szánalmas:'D Mivel néznék ki jibban egy jókötésű,ereje teljében lévő 18-20 éves fiúnál?Azzal,hogy pocakit eresztenek,hogy kopaszodnak,hogy löttyed a testük,ráncosodik a bőrük,lassan vuagra kell nekik? Tényleg,mivel?Alapból nem lehetnek olyan jóképűek,mert már nem olyan feszes az arcuk sem,lóg rajta a bőr,öregednek a vonásaik.Erre verik magukat?
24/L
Azért a 6-os válaszoló eltorzult világképére ne nagyon adj...
Én egy általános iskolában tanítok, gyerekekkel, tinikkel vagyok körülvéve, a szépekben gyönyörködni szoktam. Aki szép, azt megnézem. Téged valószínűleg azért nem néznek meg, mert nem esik jól a szemüknek a látásod. Egyszerű ez.
14-15 évesek vannak ott is.
Hát de miért ne nézegetném őket? :D Ami szép, te nem nézed meg? Ez nem jelenti azt, hogy dugnék is velük. A korodbeli lányok se akarnak ezekkel a fiúkákkal szexelni, csak a szép fiatalokat szívesen megnézi az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!