Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb Lányok, nők! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb Lányok, nők! Miért jön be nektek annyi tinédzser? 25F

Figyelt kérdés
Ha az utcán megyünk, mindig figyelem, hogy a korombeli vagy idősebb lányok, nem engem néznek meg, hanem a mellettem menő roppant divatos 15-17 éves fiút. Még a barátja mellől is szemez vele a nő, rápillant és szugerálja, pedig kb férjezett. Miért jönnek be nektek ennyire ezek a fiatal 15-17 srácok? Itt most névtelenül nyugodtan le lehet írni? Anyai ösztönök?

2017. máj. 23. 18:18
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 9-es. Örülök az őszinteségnek, ha megnézitek az eddigi női válaszokat, egyértelmű képet fest a dolog.
2017. máj. 23. 19:34
 12/34 anonim ***** válasza:
94%

"ilyenkor a legférfiasabbak"

LOL :) 15 éves fiúk a legférfisababbak

te trollkodsz

2017. máj. 23. 19:35
 13/34 anonim ***** válasza:
20%

Nagyon el vagy tévedve, arról is csak maréknyi esetet ismerek, hogy a fiú 1-2 évvel fiatalabb, hát még 10-el.

Amúgy meg: az hogy elborzadok azon, hogy hogy néznek ki a mai fiatalok nem egyenlő a vonzódással. Mi max szolidan magunk között kifigurázzuk a mai fiúcskákat.

2017. máj. 23. 20:30
 14/34 anonim ***** válasza:
62%
Már elnézést, lehet hogy van olyan nő akinek ez tetszik, de hogy ez nem a többség arra mérget vehetsz. Nézd már meg melyik korosztály kikért rajong....az áltis kislányok oda vannak Justinért, a huszonévesek a fene tudja manapság kiért, én mindig Johny Deppért rajongtam kortól függetlenül, fiatalon is és később is. De a legtöbb nő a férfias, harmincas-negyvenes, markáns pasikért van oda. Az, hogy pár liba aki nem képes feldolgozni az öregedést és 20+ évvel fiatalabb fiúkákkal udvaroltat magának nem általános jelenség, és az, hogy ezt kimondjuk, nem őszintétlenség. És ismétlem: még sosem láttam nőt férfiakat vetkőztetni a tekintetükkel, vagyis fiúkákat.
2017. máj. 23. 20:32
 15/34 anonim ***** válasza:
22%
Alapvetően a 25+os nők egyáltalán nem izgulnak 15-17 évesekre, sőt még 20 évesre se nagyon. Szóval amit írsz az nem egy általános dolog. Lehet csak azért néz meg egy ilyen korú nő egy fiatalt mert azt nézi hogy van felöltözve meg ilyesmi. Néha én is megnézek egy úgymond tini fiút és szörnyülködöm magamban hogy katasztrófa ahogy kinéznek a mai fiatal srácok, egyre kevesebb férfias jegyek lehet felfedezni. De hogy egy majdnem 30 éves nő nem vágyakozva néz egy 15 éves fiúra az szinte biztos. Nem mondom lehet rá példa, de messze nem jellemző. Szóval ez sztem hülyeség. Téged meg azért nem néznek meg mert szarul nézel ki, nem számít hány éves vagy. 28/N
2017. máj. 23. 20:38
 16/34 anonim ***** válasza:
6%

Jesszus,mennyi itt az irigy,kopaszodó,hájassegű 30-as:D Rossz olvasni,hogy gyűlölik féltékenységükben a fiatal férfiakat:D Ez többet mond róluk minden süket dumánál az érettségről meg a többi hülyeségnél.Ha annyira kaszanovák lennének nem itt fikáznák a náluk vonzóbb és fiatalabb pasikat:D De úgy tűnik a tapasztalatból meg a"csúcson levésből",szánalmas:'D Mivel néznék ki jibban egy jókötésű,ereje teljében lévő 18-20 éves fiúnál?Azzal,hogy pocakit eresztenek,hogy kopaszodnak,hogy löttyed a testük,ráncosodik a bőrük,lassan vuagra kell nekik? Tényleg,mivel?Alapból nem lehetnek olyan jóképűek,mert már nem olyan feszes az arcuk sem,lóg rajta a bőr,öregednek a vonásaik.Erre verik magukat?

24/L

2017. máj. 23. 21:39
 17/34 anonim ***** válasza:

Azért a 6-os válaszoló eltorzult világképére ne nagyon adj...

Én egy általános iskolában tanítok, gyerekekkel, tinikkel vagyok körülvéve, a szépekben gyönyörködni szoktam. Aki szép, azt megnézem. Téged valószínűleg azért nem néznek meg, mert nem esik jól a szemüknek a látásod. Egyszerű ez.

2017. máj. 23. 22:32
 18/34 anonim ***** válasza:
22%
Ja, msot olvasom.. 9-es.. Ilyenkor a legférfiasabbak. Lol. 15-17 évesen. Azt se hidd el azért..
2017. máj. 23. 22:35
 19/34 A kérdező kommentje:
Általános iskolában 14 évesnél idősebb nem igen van. Akkor te még az általam saccolt 15 éves kor alatt is nézegetsz fiúkat.
2017. máj. 23. 22:47
 20/34 anonim ***** válasza:

14-15 évesek vannak ott is.

Hát de miért ne nézegetném őket? :D Ami szép, te nem nézed meg? Ez nem jelenti azt, hogy dugnék is velük. A korodbeli lányok se akarnak ezekkel a fiúkákkal szexelni, csak a szép fiatalokat szívesen megnézi az ember.

2017. máj. 23. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!