Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bejelöltem egy fiút facebookon és ő visszajelölt és írt is, az jó jel?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy én is tetszhetek neki, több okból kifolyólag sem, de erőt vettem magamon és megtettem:D2017. máj. 23. 10:38
2/17 anonim válasza:
Miért nem tudjátok a FB-ot rendeltetésének megfelelően használni? Még mindig nem társkereső... De igen, amúgy ez jó jel, bár erősen függ attól, mi állt az üzenetében:)
3/17 anonim válasza:
nyilván azért írt mert fingja sincs ki vagy XD
4/17 A kérdező kommentje:
Azért jelöltem be ott, mert amúgy esélyem se lett volna többet találkozni vele, mert nem mozgunk egy közegben :/
2017. máj. 23. 10:49
5/17 A kérdező kommentje:
De, tudja.
2017. máj. 23. 10:50
6/17 anonim válasza:
Kezdetnek jó, de ebből még, hogy visszaírt ne vonj le messzemenő következtetést. Lehet, hogy csak udvarias volt, van barátnője vagy alakul neki, szal még bármi lehet ebből.
Na meg, hogy helyes. Több képe is van fenn, ismered személyesen is? Csak mert nehogy egy kamuképtől legyél elolvadva, sokan tesznek fel ilyet.
7/17 A kérdező kommentje:
Igen, először személyesen találkoztunk :D és szerintem nagyon helyes, azért tetszett meg
2017. máj. 23. 10:54
8/17 anonim válasza:
Azt szinte tudtam,hogy a külseje miatt tetszett meg, azért akarsz vele lenni,nem is a jó humora, személyisége miatt, melyek nagyon fontosak egy nő szerint,sőt ezzel lehet kompenzálni az előnytelen külsőt, közben ez egyáltalán nem így van. Te vagy rá a 8234768. bizonyíték. Azt hiszem több már nem is kell :)
9/17 A kérdező kommentje:
Jó a személyisége és a humora is, összességében tetszik. De nem fogok magyarázkodni, meg feleslegesen vitatkozni:)
2017. máj. 23. 11:06
10/17 anonim válasza:
Dehogy is, ez nagyon rossz jel.
Az lett volna a jó, ha még le is tilt.
Szerinted? Ez kezdetnek mindenképp jó, aztán majd a további beszélgetéseitek alapján dől el, hogy lesz-e folytatás.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!