Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú, bejelöltem facebookon, ő visszajelölt most mit csináljak?
szerintem a buszon ejts le elotte valamit es hatha fölveszi, akkor meg kezdjetek el beszelgetni. kerdezgesd stb.
vagy a masik ha rairsz, nem lesz belole gond
sok sikert;)
majd irj mi tortent!:)
Amúgy ha már vmi oknál fogva azt hiszed, hogy az FB jó bármire is és be kell jelölnöd embereket akikkel egy buszon utazol akkor mi lenne ha nem lennél még ennél is szerencsétlenebb és legalább ráírnál ha már ennyire futotta?:D
24F
köszi a válszokat :D
de ha ráírok akkor mit írjak neki??
Szia köszönöm, hogy visszajelöltél, nagyon kedves tőled. Aztán, ha történeteket posztol, reagálj rá csak pozitívan, aztán írd oda rá válaszul a történetére, hogy ez jó, így igaz, vagy hogy ezzel én is így vagyok stb. Amivel belehet egy nyomatékos beszélgetést indítani és hogy megtudd vele magadat kedveltetni.
Én legalábbis mindenkivel aki az ismerőseim közé került megtudtam vele magamat kedveltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!