Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon cinkes hogy 23 éves léttemre egy 41 éves nőnek vagyok a szeretője?
Figyelt kérdés
Nem mellékes hogy van férje meg gyerekei a nőnek.2017. máj. 23. 08:18
1/13 anonim válasza:
öreg fazékban is megfő a fiatal kolbász ;)
2/13 anonim válasza:
Ezt a kérdést miért nem a kapcsolat előtt tetted fel magadnak?
3/13 anonim válasza:
Azért 2-es, mert, amikor áll a farka nem tud gondolkodni.
Túlságosan cinkes kérdező.
4/13 anonim válasza:
Nekem nem lenne cinkes, az biztos! :D Én is 23 vagyok. 37 évesnek voltam már, de vele nem volt túl jó a dolog.
5/13 anonim válasza:
Nem a kora a cinkes, hanem hogy házas. Csak nehogy arra ébredj egy reggel, hogy ott áll a küszöbödön a gyerekkel, mert lebukott, és kidobta a férje.
6/13 anonim válasza:
Szerintem kiraly, csak nehogy lebukjatok, mert meg a vegen a ferj ellatja a bajodat.
7/13 anonim válasza:
Én nem tartok elítélendőnek szinte semmilyen szükségletek kielégítésére fennálló kapcsolatot, úgyhogy ez sem kivétel.
24f
8/13 anonim válasza:
Hát... eléggé. Nem a kor, hanem a szeretőség miatt (főleg hogy még család is van). 23 évesen azért még lehetne bőven válogatni nem foglaltak között is...
9/13 anonim válasza:
Figyelj, az lényegtelen hogy szerintünk az e.
Szerinted az?
10/13 anonim válasza:
Az ő részéről az a cinkes, hogy 41 éves családanya létére kisfiúval kuratja magát ahelyett, hogy elválna, a te részedről meg az, hogy szerető vagy. Hidd el, amikor vége lesz, rájössz, hogy nem feltétlenül érte meg. De a legnagyobb cink az egészben a létére szó hosszú t-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!