Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást meg szokott dicsérni a neje, élettársa mikor meg csinál valamit?
Figyelt kérdés
Vendégségben voltunk egy házaspárnál ahol a férfi barátomat megdicsérte a felesége miután elmosogatott. A feleségem sosem dicsért meg az elmúlt 4 év alatt, ha kicseréltem a villanykörtét, vagy az ikeás szekrényt összeszereltem. Én pórszívózok mindig!
Ma már a nőnek minden természetes?
2017. máj. 22. 12:55
11/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy innen fúj a szél 9-es.
2017. máj. 22. 13:52
12/14 anonim válasza:
INkább úgy tedd fel a kérdést önmagadnak, hogy cserébena mosogatásért ő mit szokott adni.
Gondolom finomakat főz, akkor 1:1.
13/14 anonim válasza:
Az okos ember minden alkalmat megragad, hogy a párjának sikerélményt szerezzen, hogy a lelkét símogassa. Ez a tartós, kellemes, sikeres párkapcsolat egyik titka. A "ridegtartás" semmi jóra nem vezet.
14/14 anonim válasza:
Nem a kutyákat kell dicsérni, hogy milyen ügyes, hogy nem szart a szőnyegre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!