Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nincs sok pénzük, azok miért nem mernek ismerkedni a lányokkal?
Na, hogy bepipult a sok lúzer, akik a pénzre fogják, hogy nincs csajuk. Nem is értem az ilyeneket. Minden nőre pénzéhes r_bancként tekintenek és csodálkoznak, hogy egy nő sem akar tőlük semmit.
Kérdező!
Azért nem ismerkednek, mert a pénztelenség csak egy kifogás. Én 19 évesen, tanulóként kezdtem az ismerkedést, majd 20 évesen, munkanélküliként folytattam, amikor barátnőmet megismertem, akkor pedig volt kemény 300 forintos órabérem. Érdekes módon összejött velem és azóta is együtt vagyunk(mondjuk mostmár egész jól keresek).
A pénztelenségre mindig azok fogják, akiknek nincs, és ezzel a legkönnyebb takarózni: "ha keresnék X ezret, akkor mindenem meglenne".
Végig jártam az utat. X ezernél 2X ezer volt az álom, 2-nél 4, aztán szépen lassan eljutottam oda, hogy anyagi téren semmi de semmi problémám nincs, sőt! Mégsem lettem az a hatalmas csajozógép, és ezzel együtt a pénz nem oldotta meg az életem (legalábbis nem párkapcsolat terén).
Bennem van a hiba? Bizonyára, nem vagyok 100%-an biztos benne, hogy tudom a pontos okát, de például a pénzre, vagy inkább pénztelenségre biztos nem foghatom.
Ezzel együtt, mindenki, még a kérdező is pénzéhes nőkről beszél, akiket kerülni kell. Bizonyára létezik ez a kategória is, és van az a pénz, ahol már megjelennek, de normális jómód mellett (értsd, nem évi 100 milliós vállalkozóként) nem kell tartani az ilyen nőktől, mert egyszerűen nem találkozol velük.
Egyszerűen csak urban legendek, sem rám, sem a kollégáimra nem tapadnak fürtökben a nők attól, hogy a magyar átlagnál sokkal de sokkal jobban keresünk, pedig a GYK-s vélemények szerint már ennél alacsonyabb fizetés is elég, hogy a nők hirtelen elfelejtsék, hogy hogy néz ki egy férfi vagy milyen a személyisége.
Mert 99%-ban elutasítás vagy friendzóne lesz a vége, azért. Nincs értelme fölösleges köröket futni.
Nézd meg Kérdező, hogy még egy átlag nőnél is mekkora tömeg pasi áll sorba, simán megteheti, hogy a leggazdagabbal jön össze (és meg is teszi). Ha pedig mégse akadna olyan pasi, felmegy a puncs.hu-ra, és keres magának egy sugar daddyt onnét.
"Na, hogy bepipult a sok lúzer, akik a pénzre fogják, hogy nincs csajuk. Nem is értem az ilyeneket. Minden nőre pénzéhes r_bancként tekintenek és csodálkoznak, hogy egy nő sem akar tőlük semmit."
Aranyapám, áruld már el nekem, hogy egy felszínes, anyagias nőben miféle belső értékeket lehet szeretni? Csak egyet említs meg, kíváncsian várom.
A kínos magyarázkodás, anyázás, meg moderálás nem érdekel, ezeket már meg is spóroltam neked.
"A pénztelenségre mindig azok fogják, akiknek nincs, és ezzel a legkönnyebb takarózni: "ha keresnék X ezret, akkor mindenem meglenne"."
Nézz kicsit szét a gazdag pasasok közt, barátom. Minden párkapcsolatban élő gazdag pasi után kapok tőled egy ötszázast, és minden szingli gazdag fószer után kapsz tőlem egy tízezrest.
Miért van olyan érzésem, hogy idén mégiscsak elmegyek a Kanári-szigetekre nyaralni... :$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek.
25#
Ki beszélt arról, hogy felszínes nőket kéne szeretned? Vannak normális nők, csak te azt nem veszed észre, mert mindegyiket elkönyveled k_rvának.
16:40, ilyenek vannak, ezekből van dömping (pont azért mert senkinek nem kellenek). A normális nők már jó régóta foglaltak, és jópár évezredre be is telt már a várólistájuk, maradtak ezek.
Akkor már nem jobban megéri szinglinek lenni? Egy felszínes kapcsolatra semmit nemlehet alapozni, közös életet, na azt pláne nem.
27#
Ha neked jodd egyedül ahelyett, hogy tennél magadért, akkor nekem mindegy
Azért nem mernek mert úgyis elutasítanák őket. Ha nincs pénzed, egy csajnak se fogsz kelleni.
#22 a legtöbb nő pénzéhes r_banc, huszonéves korára az ember már ötven ilyenen túl van. Szerinted ezek után ki fogja elhinni az adott lánynak hogy ő NEM olyan? Mindegyik így kezdi, aztán pár hónap után kiderül hogy ő is csak eltartót keres.
Az meg egyáltalán nem hátrány ha emiatt nem kellek egy parazitának se, nem csodálkozom. A pénzem az enyém marad, ő meg mehet puncs.hu-ra sugar deddyt keresni és pattoghat a ráncos himbilimbijén az imádott pénzéért...
A pénztelenség pedig valós probléma, nem kifogás. Majd ha aztlátom hogy a nők egy gazdag pasastól is megkövetelik a belső értékeket meg a kémiát meg a kisugárzást meg a többi ilyen kamu szar szöveget, akkor visszatérhetünk erre a kérdésre. Addig meg nyomtam neked a piros kezet.
#24 a pénztelenségre azok "fogják" akik ennyi év alatt rájöttek hogy a mai nők döntő többségét a pénz érdekli
ha egy csaj elutasít pénz nélkül, gazdagon meg elfogad, akkor nincs miről beszélni.
mindketten tudjuk mi az igazság csak nem akaródzik beismerni, nehogy kiderüljön hogy meztelen a császár. Neked is ment a piros kéz.
Egyedül tényleg sokkalta jobb, semmi értelme a nők után kujtorgásnak. Csomó időd és energiád elmegy rá, oszt úgyis pofáraesel a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!