Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nincs sok pénzük, azok miért nem mernek ismerkedni a lányokkal?
"Minden sikeres férfi mellett áll egy nő"
Persze.. miután sikeres lett a férfi, azután mellé állt a nő. Kevés olyan van, aki mögött akkor is állt valaki míg csóró volt.
nők 90%a amint megtudja, hogy 25 fölött a szüleiddel laksz és nem tanulsz, onnanstól kezdve már parkolópályára is tett.. mindegy, hogy az adott nő is épp annyit keres mint te és a szüleivel lakik!
de ez a kérdés megint tök felesleges.
kinek mi az igénye...vannak nők akik elvannak a csövességben, beérik annyival hogy minden szombat este nem csavarogni mennek, hanem tespednek a tv előtt.
ugyan ez igaz a másik oldalra, és ugyan ez igaz azokra a kapcsolatokra, ahol elvannak ennyivel.
Nem arra értettem,hogy a pasinak kell feltétlenül csücsörítős cicanacis instás csaj (bár soknak kell,kár tagadni..csak azt nem értem hogy lehet egy sikeres, vagyonnal és egzisztenciával rendelkező férfi olyan hülye hogy egy ágymelegítőért hagyja magát kihasználni), hanem ezek képzelik azt hogy őket majd valami milliomos kitartja..mert ez a menő,ezt a lifetyle-t sulykolja a média..szerencsére azért vannak normális nők is,akiknek van büszkeségük,és tartásuk..
"Minden sikeres férfi mellett áll egy nő"
Ez így önmagában véve igaz. De nem állt mellette nő még mielőtt sikeres nem lett, és nem is fog mellette állni, ha valamilyen oknál fogva megszűnik a sikere, pl. becsődöl a vállalkozása és viszi a bank a lakást, kocsit.
Ha nincs pénz, nincs punci. Ezt egy Johnny Depp filmben hallottam, de én azt látom tényleg igaz.
Kivételek persze vannak, de a kivételekre építeni az olyan mintha brit tudósok azt mondják, hogy van olyan sivatagi csörgőkígyó melynek marása ártalmatlan, az nem azt jelenti, hogy innentől kezdve mindenki tartson sivatagi csörgőkígyót az ágya alatt, mert az milyen biztonságos. Hanem igenis azaz általános, hogy a nők a sikeres pasikra buknak, nem még mielőtt sikeresek lettek, vagy miután földönfutó lett a pasi...
Mi az hogy "vannak nők akik elvannak a csövességben"? B+ miért mástól kell várni a jó életet? Nekik nem volt lehetőségük iskolába járni,tanulni,hogy értékes emberré váljanak? Britney Spears is megénekelte (aki mellesleg top10es ribikóka,és sokszor a saját szájából csinál segget)
"You wanna live fancy? Live in a big mansion?
Party in France?
You better work bitch,"
"Ha az egzisztenciával rendelkező férfinak a csücsörítős cicanacis instás csaj kell, akkor úgy kell neki."
Egzisztenciával rendelkező férfiként is kiráz az ilyenektől a hideg. Miért gondolja mindenki, hogy ilyen nőre vágyik egy férfi?
Kedves kérdező! Úgy nagyságrendileg nég hány összefüggéstelen közhelyet akarsz egymás mellé pakolni?
Sajnos ma tényleg minden a pénzről, illetve a fogyasztásról szól. Ide akartam írni nagyon mitatós példákat, de bejött egy hívás! :D (meg gondolom egyébként sem érdekel senkit)
#17 te is tanuld meg, hogy távol állsz a spanyol viasz feltalálásától, de még az egyszerű pszichológiától és a nemek közti kapcsolattól is!
Nem mindenki olyan társas lény mint ahogy te gondolod, én pl nagyon jól elvagyok évek óta bnő nélkül.. és ez a jövőben sem fog változni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!