Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után vizsgaidőszak? Ti hogyan élnétek túl?
A barátom egy hete szakított velem.
Eléggé megvisel, mivel még mindig szeretem.
3 évig voltunk együtt és tényleg hatalmas szerelem volt.
Most kezdődik a vizsgaidőszakon és én totál magam alatt vagyok.
Neki ez nem probléma,hoszen már végzett az egyetemen és mint kiderült,máris van új barátnője.:))) Ettől csak még rosszabb minden.
Ti hogyan vészelnétek túl úgy ezt az időszakot,hogy még a vizsgák is tetőzik?
21L
1-2 Napot csak arra fordítanék,hogy csak a fiúra összpontosítsak,és sírjak,sírjak,sírjak... Hogy kiadjak magamból minden fájdalmat. Utána 2nap múlva tanulni kezdenék. Célszerűbb átmenni barátnőhöz,rokonhoz,ismerőshöz tanulni,hogy ne legyél egyedül.Úgy könnyebb a tanulás. És ha újra elkap a sírás,van ki vigasztaljon. Ja és ne az legyen a cél hogy mindenáron elfelejtsd,mert minél jobban azt akarod hogy ne gondolj rá,annál nehezebb... Gondolj arra,ez az időszak is elmúlik egyszer.2-3hónap mulva már könnyebb lesz.Csak dobj ki minden emléket róla,szakítsd meg vele a kapcsolatot. Minden vihar magával hozza a napsütést.:)
Sikeres vizsgát kívánok!:)
20/L
Szerintem a tanulás pont megfelelő figyelemelterelés lesz a kapcsolatodról.
Egyszer egy kapcsolatomnak az államvizsga előtt, MSc felvételi előtt lett vége, nyilván rosszul esett, de a nagy agonizálás helyett inkább próbáltam elterelni a figyelmem a tanulással. Túltettem magam a kapcsolaton is, és a vizsgáimat is szépen megcsináltam, szóval megérte.
Igazából könnyű túlélni, merthogy mint mondod: vizsgaidőszak.
Szóval van, ami lekössön. Nincs idő személyes problémákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!