Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejön, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejön, ha egy srác profin főz?

Figyelt kérdés
Szinte bármilyen főételt eltud készíteni.
2017. máj. 21. 00:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Nekem igen. Én is szeretek főzni, közösen még jobb.
2017. máj. 21. 00:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen. De én nem tudok közösen főzni, ha én főzök, szeretek irányítani.
2017. máj. 21. 00:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen. A kreativitas es az ugyesseg vonzo, es enni is szeretek. Biznek benne h nem folenyeskedne velem, ebben az esetben nagyon orulnek ha tanulhatnek is tole, nem csak bamulni szeretnem, ahogy o foz.
2017. máj. 21. 00:44
 4/13 anonim ***** válasza:
1 hete sem vagyok itt ezzel a névvel, és biztos sokaknak az jött le, femináci vagyok, de főzni speciel szeretek. Nem azért, hogy kedd este ne éhhezzünk, mert akkor inkább rendelek, de ha vendégek jönnek, vagy valakire készülük, akkor napokkal elötte tervezem a menüt, és mindent beleadok, alapanyagot és törődést is értve, hogy a legjobb legyen a végeredmény. Eddigmég senki nem csalódott a főztömben :)
2017. máj. 21. 00:56
 5/13 anonim ***** válasza:
A parom sef, igy persze orulok neki, hogy nem egy tutyimutyi ember. Bar neha nagy harcok vannak a konyhaert, mert en is szeretek fozni, sutni csak mashogy. :) Ezert is, mi ketten sajna nem tudjuk csinalni ezt a kis tevekenyseget. O fonoskodni akar termeszetesen, en pedig csak sajat magamra hallgatok. :D
2017. máj. 21. 05:20
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Igen. Legalább eltanulnék pár dolgot. :P
2017. máj. 21. 06:07
 7/13 anonim ***** válasza:
36%

Bejön nekik. :)

29f

2017. máj. 21. 06:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem rossz dolog, pláne mert én nem vagyok túl jó szakács.
2017. máj. 21. 07:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Persze, bárcsak a férjem is profin főzne.
2017. máj. 21. 07:49
 10/13 anonim ***** válasza:
31%

jahh itt mindenki igennel válaszol, a való életben (nálam is pl) mi van?

ha megtudják, csak hümmögnek, hámmognak...nem rossz dolog stb.

Nem egy lánynak főztem már, mind egyszerűbb, mind bonyolultabb kajákat, akár komoly, akár csak lazább kapcsolatban is.

Igazából tetszett nekik a látvány h elvagyok a konyhában, megdicsérték a kaját amit csináltam, de különösebben nem értékelik.

azt százszor inkább ha van egy helyes arcod, szép szemed, vagány mosolyod, izmos tested, vagy valami faja verdád.

ez a szomorú valóság.

26/F

2017. máj. 21. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!