Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elítélendő, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elítélendő, ha nem jövök össze olyan férfival, akinek 17cm alatt van a pénisze?

Figyelt kérdés

Minimum 17cm legyen,és vastag.Ez nekem fontos.

20/L

2017. máj. 20. 21:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
"rászoktam kérdezni finoman." Jaj! Ezt szeretném elsajátitani! Hogyan lehet FINOMAN kérdezni, hogy mekkora a farka, meg milyen vastag?
2017. máj. 20. 21:41
 12/26 acelsziv ***** válasza:
75%
pff... nem a ceruza mérete a lényeg, hanem hogy milyen szépen rajzol vele az illető.
2017. máj. 20. 21:43
 13/26 anonim ***** válasza:

😁

Hahaha ès a neten az őszinteség mintapèldányai találhatóak!

Tetováld a homlokodra, akkor nem kell elmondanod, hogy csak nagy pö..csel csapjanak szájba!

😂

2017. máj. 20. 21:43
 14/26 anonim ***** válasza:
Uh, kicsi lány, ki kell, hogy ábrándítsalak: a férfiak vagy hazudnak arról, mekkora a farkuk, vagy valójában nem is tudják, és csak mondanak valamit.. Nem nagyon szokták méregetni. Nekem volt olyan, aki nem is tudta, hány centi. Na meg ha egynél több férfival voltál már együtt, rájöhettél, hogy pont lényegtelen, 16 vagy 17 centis-e, az élményen nem változtat, vagy nem ad hozzá. Miért pont 17? Miért nem mindjárt 20?
2017. máj. 20. 21:49
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit meg kellene már reformálni ezt az oldalt egy fb account alapján történő regisztrációval, ami az anonimitást továbbra is biztosítja, de a profiladatoknál nyilvános lenne a nem/életkor kettős, mert most sem vagyok benne biztos, hogy nem valami kamuzós unatkozó lúzer írta ki a kérdést. Persze lehet, hogy éppen nő, abban az esetben viszont respect az őszinteségért, mert te legalább nem hitegeted a pasikat, mint sokan azok például, akik simán összejönnének egy 170-es pasival is, aztán a parkokban/bevásárlóközpontokban még a 155 centis töpszli csajok is +180-as palikkal flangálnak.
2017. máj. 20. 21:49
 16/26 anonim ***** válasza:
93%
Jól ki lehetsz már árkolva... 😀
2017. máj. 20. 21:55
 17/26 anonim ***** válasza:
Aha, értem. Itt és máshol a neten mindenkinek 18 legalább. Mit csinálsz akkor, ha összemekegedsz valakivel, de ennél rövidebb van neki? Kidobod? :D Nice try, dont feed the troll. 😀
2017. máj. 20. 22:11
 18/26 anonim ***** válasza:

20 éves vagy....legyen inkább húsz. ;D

30/f

2017. máj. 20. 22:18
 19/26 anonim ***** válasza:
Azt legalább tudod mekkora a 17 cm ? Nehogy a végén még átbaxnak :D
2017. máj. 20. 22:24
 20/26 anonim ***** válasza:

Te tudod! Engem aztán nem zavar.Majd felnősz!

Hogy telik nálad egy ismerkedés? Egyből megkérdezed,hogy mekkora is neki?

2017. máj. 20. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!