Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor illik a nőnek fizetni?
általában én szoktam fizetni mindig, ha megyünk valahová.
de volt hogy azt mondta a barátnőm gyere meghívlak egy gyros-ra vagy pizzára stb.
szóval szerintem ennek nincs külön szabálya, inkább az alkalom szüli ezeket a helyzeteket.
Például mikor Te találod ki, hogy "menjünk fagyizni, de most én fizetek"!
Viszont, ha szeretnéd egy életre, hogy a Te kikötődben ringjon a csónakja, hívd el magadhoz,készíts neki ételt, csomagolj neki, vagy mikor mész hozzá, vigyél egy fazék paprikáskrumplit, lepd meg a munkahelyén szendviccsel..., és igy "törlesztessz" is...! Sok sikert, boldogságot!
Mikor illik a nőnek fizetni? Mondjuk, ha egyedül megy és vásárol, fogyaszt.
Jól írja a második:) Össze jöttünk, a párom is főzött és hozta melóba ebédre. Hozzá teszem, halvány fogalma sem volt, mi is az a főzés:)) Azért, nagyon kedves volt az igyekezete:) Azóta, márt, megtanítottam főzni:)
Ha túl vagytok az kezdeti randizós időszakon, akkor itt az ideje leülnöd, és ugyanezt elmondanod neki.
Hogy szeretnéd, ha bizonyos dolgokat te fizetnél, és ebből nem csinálna minden alkalommal jelentet. Hogy neked ez fontos, és ettől ő nem lesz kevésbé férfi a szemedben
Köszönöm.
A leüléssel nincs baj, csak nem megyünk annyiszor ide- oda, hogy ezen annyit beszélgessünk, ha mindig beülnénk valahova, vagy vásárolnánk valamit szó esne róla, itt egyszer-egyszeri dolgokról van szó, legközelebbinél feldobom, hogy meghívhatom-e én, mondjuk egy fagyira, vagy pizzára, ha járunk valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!