Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor illik a nőnek fizetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor illik a nőnek fizetni?

Figyelt kérdés
Mi már nem a randik idejében vagyunk, hanem együtt vagyunk pár hónapja, és ha valamit kitalálunk, hogy elmegyünk fagyizni pl, mindig meghív.(nincs ilyen sokszor, meg nem járunk olyan gyakran olyan helyekre , inkább egymáshoz megyünk.) Fel sem merülhet bennem, hogy külön fizetem, mert rám szól , nem engedi meg, ami nagyon aranyos, de mikor illik majd valamit nekem fizetni? Ha meg nem engedi, egyszerűen csak ne erőltessem?
2017. máj. 20. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

általában én szoktam fizetni mindig, ha megyünk valahová.

de volt hogy azt mondta a barátnőm gyere meghívlak egy gyros-ra vagy pizzára stb.

szóval szerintem ennek nincs külön szabálya, inkább az alkalom szüli ezeket a helyzeteket.

2017. máj. 20. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
52%

Például mikor Te találod ki, hogy "menjünk fagyizni, de most én fizetek"!

Viszont, ha szeretnéd egy életre, hogy a Te kikötődben ringjon a csónakja, hívd el magadhoz,készíts neki ételt, csomagolj neki, vagy mikor mész hozzá, vigyél egy fazék paprikáskrumplit, lepd meg a munkahelyén szendviccsel..., és igy "törlesztessz" is...! Sok sikert, boldogságot!

2017. máj. 20. 20:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönjük. Amit a második ír lesz sokszor, meg pont imádja az egyik kaját, amit még eléggé jól el is tudok készíteni :)
2017. máj. 20. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Mikor illik a nőnek fizetni? Mondjuk, ha egyedül megy és vásárol, fogyaszt.

Jól írja a második:) Össze jöttünk, a párom is főzött és hozta melóba ebédre. Hozzá teszem, halvány fogalma sem volt, mi is az a főzés:)) Azért, nagyon kedves volt az igyekezete:) Azóta, márt, megtanítottam főzni:)

2017. máj. 20. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
uhh tudom már mit főzök holnap, paprikás krumplit :DD
2017. máj. 20. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Most nagy ritkán meghív egy fagyira és azon problémázol?
2017. máj. 20. 20:41
 7/11 A kérdező kommentje:
utolsó: Nem probléma, dehogy, kedves tőle , csak , nem akarok úgy sem tűnni, mint aki soha semmit nem honorál vissza :).
2017. máj. 20. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha túl vagytok az kezdeti randizós időszakon, akkor itt az ideje leülnöd, és ugyanezt elmondanod neki.

Hogy szeretnéd, ha bizonyos dolgokat te fizetnél, és ebből nem csinálna minden alkalommal jelentet. Hogy neked ez fontos, és ettől ő nem lesz kevésbé férfi a szemedben

2017. máj. 20. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Én első ransin felajánlottam, hogy fizetem a részem, de ragaszkodott hozzá, hogy ő állja. Akkor megengedtem. Viszont azóta felesben fizetünk mindent (illetve felváltva hívjuk meg egymást). Szerintem ez így korrekt, egyenlőek vagyunk, egyenlően fizetünk :)
2017. máj. 20. 21:41
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

A leüléssel nincs baj, csak nem megyünk annyiszor ide- oda, hogy ezen annyit beszélgessünk, ha mindig beülnénk valahova, vagy vásárolnánk valamit szó esne róla, itt egyszer-egyszeri dolgokról van szó, legközelebbinél feldobom, hogy meghívhatom-e én, mondjuk egy fagyira, vagy pizzára, ha járunk valahol.

2017. máj. 20. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!