Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok kezdeményezni, ha tetszik nektek valaki? Ha igen, hogyan?
Csá' Kő kóla?
Szia Kandúr van gazdád?
Sunázhatnál
Ez a férfiaknak is mindig beválik, annyit próbálkoznak vele, így gondoltam visszafelé is működhet :)
#4-gyel értek egyet, egyenlőség ide vagy oda, 100%-ig egyenlőek sosem leszünk, nem véletlenül létezik 2 nem, nem csak 1 :) Ez a szépsége a dolognak, vannak dolgok, amiben a férfi legyen férfi, a nő nő. Nálam a kezdeményezés is a férfihez tartozik, nem érezném nőnek magam, ha nekem kéne nyomulni.
21N
"Leginkább felismerhető jeleket küldök az adott férfi felé."
Lol! Ezt annyiszor hallottam már lány barátoktól, de még az életben nem láttam férfit, aki észrevette volna ezeket a felismerhető jeleket
(kedvencem a fordítottja, amikor a barátnő azt mondja, nem flörtöltem, jeleket adtam, hogy csak barátok vagyunk. Persze, érdekes módon egy pasi sem vette észre még ezt :))
Így mennek ezek a dolgok,a nők elvárják ,hogy az ember gondolatolvasó legyen.
Nőnek érezni magatokat? Hát nem elég ,hogy takaríthattok utánunk?
Az ember a kisújját nyújtja aztán még az sem kell nemhogy a kolbász.
A szörnyű egyébként az ,hogy aztán a többség ezt a rejtjelezést még a kapcsolaban is folytatja és pusztán azért mert szerencsétlen pasik néha kitalálják a gondolatukat mert rajtuk van a kényszer ugye és hát próbálkoznak csak hát ezek a mentális képességek pillanatnyilag ránk a teremtés koronáira sem jellemzőek így gyakrabban fogunk mellé.
És ebből mit von le a nő? Neem,nem azt,hogy egyértelműen kellene kommunikálni hanem kezdődik a durci meg a hiszti mert a férfi NEM FIGYEL RÁ ELÉGGÉ!
Állj. Nem nincs töke odamenni hozzád odamenni, csak nem tetszel neki annyira, hogy megtegye. De ettől még ha megismerne téged lehet halál jól ellennétek egymással.
Nagyon sokat dob egy-egy emberen a belső kisugárzása ami az interakciókból jön át.
Sőt, szerintem jellemzően a stabil és hosszútávú párkapcsolatok nem úgy indulnak, hogy mind két fél oda meg vissza volt egymás külsejétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!