Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laknatok abban a házban amiben a parotok volt felesége is lakott meg a gyerek?
Figyelt kérdés
Én nem.
Csak kicsit elgondolkoztam ezen és gondoltam megkérdezem ti hogy látjátok ezt a dolgot.
Indokoljatok is meg
2017. máj. 20. 15:27
1/12 Carragher_x válasza:
Igen. És annyira evidencia, hogy nem tudom megindokolni, mivel egyetlen egy érv sem jut eszembe, hogy miért ne lakhatnék ott. Az új építésű házak kivételével mindenhol laktak előttem emberek.
2/12 anonim válasza:
En sem. Mondjuk nem is jonnek ossze gyerekes ferfival.
3/12 anonim válasza:
Igen, már ha gyerekes pasit keresnek.
Ha nem tetszik, vegyél házat magadnak. Ugye nem gondolod, hogy minden nő után költözés lesz?
4/12 anonim válasza:
Nem dehogy, mert a lelkük ott bolyong ítéletnapig a házban...
de most tényleg, mit számít? Egy tisztasági festés, a régi bútorok lecserélése, kit érdekel, hogy ki lakott előtte ott
5/12 anonim válasza:
Minden pár után koltozni kicsit koltseges lenne, de ha a pasid agyaban elotted mas no fekudt akkor az agyat is lecserelteted vele meg az agynemut kidobatod? :-)
6/12 anonim válasza:
Az adott péniszt is használta az előző nő.A ház átalakítása könnyebben megvalósítható, mint a pénisz kicserélése..
7/12 anonim válasza:
Remélem szállodába sem mész. Rengetegen dugtak abban az ágyban, amiben alszol.
8/12 anonim válasza:
"Az adott péniszt is használta az előző nő.A ház átalakítása könnyebben megvalósítható, mint a pénisz kicserélése.."
A nyál fertőtlenít! A falakat, a padlót, és a bútorokat mégsem nyalogathatja végig :)
9/12 anonim válasza:
Igen,mai vilagba nem valogathat az ember :))
10/12 anonim válasza:
Úgy igen,hogy átrendezném,meg új ágyat vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!