Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a fajok keveredéséről? Például afrikai
lány európai sráccal?
10-es, itt vagy TE, a feher rassz kivalo es intelligens himpeldanya a TE kontinenseden, es megis csak egy kecske jut neked feher no helyett. Szerintem gondolkodj el magadon, hogy miert. :)
2017. máj. 19. 19:51
Az valóban nem lenne jó,ha nem lennének külön rasszok, de azzal nincs bajom,ha összejön egy fekete egy fehérrel. Láttam ilyen párt pár hónapja, egy fehér nő néger férfival, nem váltott ki belőlem semmilyen negatív érzést. Eleve nem bőrszín alapján,hanem személyiség,viselkedés alapján ítélem meg az embereket. Viszont azt sem nevezném rasszistának,aki csak a saját rasszához képes szexuálisan vonzódni. Annak idején volt egy roma nő ismerősöm, rendes családból származott, dolgozott ő is a férje is. Sokszor beszélgettünk és felmerült a szerelem-szex téma,azt mondta,hogy ő magyarokhoz nem tud vonzódni, semmi baja velük,csak szexuálisan nem tartja őket vonzónak. A nagyobbik lánya viszont tud hozzájuk vonzódni, a kissebbik megint nem. Ilyen dolog ez,és ez messze áll a rasszizmustól. Rasszizmus lenne,ha valakit gyűlölnék azért mert más bőrszínnel született,mint én.
2017. máj. 19. 19:53
Lehet, hogy a 10-es nyersen fogalmazott de a lényeg kiszürhető belőle.
2017. máj. 19. 20:01
11es drága. Nő vagyok és rohadtul nem szeretném ha piciny országunkat elárasztanák az afrikaiak és rettegésbem tartanának.
Nézzetek már szét mit művelnek európában. Hány migránssímogató nő lett már aldozatuk?
Lehetnétek ti a következők...bár ti nem áldozatok lennétek hanem valószínűleg önként áldoznátok fel magatokat a jó fekete dákó oltárán.
Hánynom kell.
Alapból nem azokkal a színesbőrűekkel van a baj akik évek, évtizedek óta itt élnek, dolgoznak, integrálódtak stb...hanem a söpredékkel akik milliószámra jönnek.
2017. máj. 19. 20:24
Ja,mondjuk a beilleszkedni,viselkedni nem tudó söpredékekre valóban semmi szükség, függetlenül a bőrszíntől.
2017. máj. 19. 20:34
Nőként mondom, undorodom a többi fajtól. Éljenek ahogy akarnak, keveredjenek akivel akarnak, csak ne velem. Köszönöm, de nekem megteszi a fehér férfi.
És nem tudom megindokolni, egyszerűen nem találom őket vonzónak. Semmilyen téren.
Mindazonáltal instagramon és egyéb helyeken rengeteg nagyon szép félvér gyerek van, ezért írtam, hogy más azt csinál, amit akar.
De én személy szerint nem bírom őket.
Ha meg emiatt rasszista vagyok... :D Akkor vállalom :D
2017. máj. 19. 21:36
14-es, ferfi vagy te, es ahogy elszoltad magad, bizony az a jo nagy fekete dako zavar teged. A paranoiadat es a kisebbsegi komplexusodat, valamint a vastag egodat meg egy jo pszichologus tudna kezelni. Tovabbi jo gyulolkodest a Futyizorejen, draga!
2017. máj. 19. 21:43
Utolsó.. 14es vagyok, és bizony ízig vérig nő.
Ez nem valamiféle fóbia. Egyszerűen az ide betolakodó, ingyenélő, mocskolódó, robbantgató, mocskos, büdös "intellektüell"-ből köszönöm, nem kérek.
És nem hiszem hogy bármely ép elmével rendelkező európai fehér nő nyitna feléjük.
Nyissátok már ki a szemeiteket. Az, hogy merkel nénit nem bántjá, nem jelent semmit. Azt nézzétek meg mi van azokban az országokban ahová már beözönlöttek.
Modern honfoglalásnak hívják.
Míg európaszerte rengeteg a meleg akik ugye nem tudnak szaporodni...ezek szarják a kölköket ész nélkül.
2017. máj. 19. 22:07
Utolso, te nokent mar hany kolykot "szartal", hogy megmentsd Europat? Gondolom mar legalabb az hatodiknal tartasz.
2017. máj. 19. 22:10
Érdekes felvetés. Az evolúciós előnyét mondjuk nem látom, és abban sem vagyok biztos, hogy az etnikai sokszínűség megszűnése jó lenne, de egyre gyakoribbak a "vegyes" kapcsolatok-házasságok, szóval miért is ne?
2017. máj. 19. 22:19
Kapcsolódó kérdések: