Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit érez az exem irántam?
:D adok egy normális választ is bár bocs de csak addig olvasom,hogy az ő hibájából történt a szakítás de te könyörögtél,hogy oldjátok meg.
Na itt vagyok rögtön képzavarban! Ki szakított?Ha téged bántottak meg és te szakítottál minek könyörögsz neki utólag? Ha ő szarik az egészre minek erőltetni? Hastalavistabéjbi.
Mindketten egyformán voltunk hibásak, viszont a szakítás az egy olyan dolog miatt történt, egy olyan dolog tette fel az i-re a pontot nála, amiről én nem tehetek, befolyásolni nem tudom. Olyan dologért haragudott meg, amivel nem tudok mit kezdeni. De mindketten rontottunk el dolgokat a kapcsolat alatt.
Igen, tudom hogy erőltetni nem kéne, de mivel nem ad egyértelmű jeleket, hogy kopjak le, így nem akarom abbahagyni. Mert ezek a dolgok, ahogy viselkedik, lehetnek éppen jelei annak is, hogy nem mer ő sem közeledni, de nem tudom, azért kérdezem kívülállók véleményét, mert ti nem vagytok elfogultak úgy, ahogy én.
Dobtak ki engem is.Mig nem addig bögtem / hisztiztem / könyörogtem mig adott egy uj esélyt.Ideig óráig müködött is.Vagyis hát Ő eljátszotta milyen boldog aztán később benyögte,hogy bármennyire is próbálkozik,de neki ez már nem megy.
Igaza volt az egyik válaszolonak.
Hagyjátok ezt abba.Vagy ne fuss utána,és nézd meg keress e magától,érdeklődik e felőled...
Neki szerintem ez igy kényelmes,ès tetszik,mert van ki fut utána,és tartalék ember.
9-es vagyok.Nem úgy látom, hogy akar küzdeni.De akkor fog kiderülni, ahogy többen tanácsolták, hagyd az egészet.Ha nem keresed, nem töröd magad, meglátod teper-e érted.
De sok értelmét nem látom ennek a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!