Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok olyan előnytelen külsejű lányt, aki megdöbbentően csinosan öltözik?
Szerintem is kevés van, pedig sokat tud dobni, ha valaki odafigyel magára.
Sajnos, ha nincs önbizalom, ezt hozza magával.
Utolsó előtti: Ilyen ismerősöm viszont nekem is van, duci, de angyali természet, és az arca is gyönyörű.
Viszont van egy másik, ő ronda arcra , és ágrólszakadt is
Én leginkább azt látom, hogy sok férfi a csinos öltözködést azzal teszi egyenlővé, hogy áll-e a farok vagy nem. És előbb mondanak jó öltözködésűnek egy ízléstelenül öltözködő, de bomba testű nőt, mint egy jól öltözött rondábbat. Ill. ugye ízlés kérdése is az egész, mert van, akire én azt mondom, jól öltözik, másnak meg nem az ízlése.
Amúgy én sok olyan előnytelen külsejű nőt látok, aki kifejezetten csinosan öltözködik. Az megint más kérdés, hogy sokszor az előnytelen külső csakis az igénytelenség kérdése, és ezzel generálja magát, hogy "előnytelen külsejű, és nem öltözködik csinosan és nem ad magára, de azért előnytelen a külseje, MERT nem öltözködik csinosan és nem ad magára". A másik pedig az, hogyha a megdöbbentően jó öltözködés az azt jelenti, hogy úgy néz ki az illető, mint egy modell az ELLE / Vogue címlapjáról, akkor azt nyilván többet látni 10/10-es cicamicákon, mert ők azok, akik nagyobb eséllyel próbálnak meg elcsípni egy gazdag palit, aki megveszi nekik a legújabb divatot, a méregdrága táskákat. Nyilván mást vesz figyelembe vásárlásnál egy ember, aki napi szinten BKV-zik / távolsági buszozik, mindent maga intéz a napjában, mint akinek autóval furikázzák a popsiját 24/7, és mindent megcsinálnak helyette (vásárlás, takarítás stb.).
Pl. én igyekszem a túlsúlyomhoz (gyógyszer miatti főként) csinosan öltözködni, de pl. napi szintű metrózáshoz, villamosozáshoz hülye lennék tűsarkút húzni, mert balesetveszélyes, és nem kényes anyagú szép rucikat vagy táskákat venni, ami ha leülök egy ülésre a villamoson, vagy vki hozzám ér, már "elromlik", kiszedhetetlen folt lesz rajta, meglátszik rajta. Vagy épp nem veszek olyan ruhákat, amiknek nagyon kényes a mosása, mert nincs időm arra, hogy minden cuccot egyesével mossak. Közben meg más kb. addig jár az utcán, amíg a parkolóból be nem tipeg az irodájába vagy a műkörmöshöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!