Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén fiúk, bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén fiúk, bejönnek a konnyuveru lányok?

Figyelt kérdés
Csak ez ennyi érdekelne.
2017. máj. 17. 20:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen, de valahogy sosem találkozom egyel sem. Inkább az ellentétükkel
2017. máj. 17. 20:47
 12/24 anonim ***** válasza:
27%

Valahol a 2 között. Amikor sokáig húzzák az agyad az se jó, ha meg azonnal szétrakod a lábad, az se feltétlen. A lényeg, ha valaki kűzd érted, az valszeg nem egyéjszakást akar. Ha meg csak szex, akkor ott nem kell vergődni, csak mondani az "árat".

30/f

13/24 A kérdező kommentje:
:D
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2017. máj. 17. 20:51
 15/24 anonim ***** válasza:

Őszintén? Be.

Kinek nem jönnek be?!

Ha imádod a tejet, és akciós, ne mondd, hogy nem örülsz, és ott hagyod a boltban.

Na látod.

Az más kérdés, hogy párkapcsolatra nem kellene, mert ahogy én megkaptam, úgy bárki megkaphatná...

2017. máj. 17. 20:57
 16/24 anonim ***** válasza:

Én alapvetően keresem a játékos, csábos, flörtölős viselkedést egy nőben, és hatalmas előny ha nem szégyenlős, megtudja adni amire szükségem van kérvény benyújtása nélkül is. Azt nem szeretem ha egy nő mellett rosszul kell éreznem magam azért, mert van szexuális vágyam.

Ez nem könnyűvérűség. A ribiket kerülöm, és egyéjszakás kalandokat sem szeretnék.

2017. máj. 17. 20:59
 17/24 A kérdező kommentje:

Utolsó igazad van.Szerintem sem tehető egy lapra a kettő.

Szerintem egy nő is megélheti a vágyait ha akarja és nyilván nem mindenkivel akarja és megválogatja,de ha arra kerül a sor akkor megéli amit szeretne.:)

2017. máj. 17. 21:03
 18/24 anonim ***** válasza:

Nyilván személyiség kérdése, hogy ki mire vágyik.

Van olyan nő, aki személyiségéből adódóan teljesen passzív, félénk, és el kell őt csábítani. Szinte senkit sem enged közel magához.

És van az a típus, aki pontosan tudja mire vágyik, és megszerzi magának csábítással. (A csábítást vonzó, szenvedélyes viselkedésre értem, nem kirakott mellekre)

2017. máj. 17. 21:08
 19/24 A kérdező kommentje:
igen.:)
2017. máj. 17. 21:09
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem be, de valamiért egyel sem hoz össze a sors.
2017. máj. 17. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!