Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha az exed kibeszélné másoknak hogy milyen volt veled a szeretkezés?
Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 19:29
1/10 anonim válasza:
Ja, senkinek semmi köze hozzá. Mondjuk ha csak dicsére az csak az egómat növeli. De igazából az is nyomorékság és elkapnám.. Egy két szóra.
2/10 anonim válasza:
azt tesz amit akar és én is...jó eséllyel hallani sem fogok róla...
24F
3/10 anonim válasza:
Hm szeretem hallani,hogy azt mondja másoknak ,hogy jó voltam. Eddig senki nem panaszkodott
4/10 anonim válasza:
Parasztságnak tartom az ilyen viselkedést,elvégre ez két ember magánügye.Sajnos volt már,aki lejáratott a hátam mögött,nem is hagytam annyiban.A mostani nőjének kitálaltam,mekkora suttyó...majd rájön.
5/10 anonim válasza:
Nem igazán izgat kivel mit beszél, és amúgy se fogom soha megtudni.
6/10 anonim válasza:
Az lehetetlen....-nem volt szex az exekkel!
A párom ezt nem bánja....-Jah én sem....
7/10 anonim válasza:
Nem örülnék neki, elvégre magánügy. De ezt akkor tudnám csak elképzelni, ha haragban váltunk el, akkor meg úgysem találkozunk soha többet, tehát nem érdekel.
8/10 anonim válasza:
Nem örülnék.Főleg akkor nem ha visszajutna a fülembe.Szerintem ez magánügy még akkor is ha mondjuk nem szépen váltunk el.
9/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen célból. Ha tanácsot kér a jövőre nézve, és esetleg felhoz példát, az nem zavarna, vagy ha vmi nagyon extrém / vicces pillanatról mesélne - de ezt is úgy, hogy nem szaftosan, minden részletre kitérve. Ha csak heccből, rosszindulatból, menőzésből csinálná, és olyan dolgokat árulna el, ami tényleg szigorúan két személyre tartozik, az zavarna.
10/10 Sunshinedoll válasza:
Nyilván zavarna, én se pofázok erről másoknak, pedig épp lenne mit sokukról :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!