Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha komoly kapcsolatban vagytok ti hogyan utaltok a párotokra?
Figyelt kérdés
Azt, hogy "a barátom" olyan komolytalannak, tinédzseresnek érzem, de ugye még nem hívhatom sem vőlegényemnek, sem férjemnek. Azt meg sosem szerettem, hogy "a párom", valahogy olyan sutának érzem. Sokszor viccesen úgy szoktam rá utalni, hogy az oldalbordám (bár én vagyok a nő). :D2017. máj. 15. 20:47
11/16 anonim válasza:
Amikor még friss volt a kapcsolat (1-2 év) akkor a barátomnak hívtam. Később a páromnak.(akkor már tényleg egy életre terveztünk) Most meg vegyesen a párom/vőlegényem.
12/16 anonim válasza:
Férfiként a következőket találom jónak:
párom,
kedvesem,
emberem.
én ezeket használom:
a nőm (névelő nélkül feleséget jelent),
kedvesem,
babám.
13/16 anonim válasza:
"My gal" vagy "my significant other", ha másoknak beszélek róla. Angolul kommunikálunk egymással és a környezet is elég nemzetközi. Kettesben pedig van olyan becenév, amit csak neki tartok fenn.
14/16 anonim válasza:
barátom, kedvesem, szerelmem, vagy a neve.
15/16 anonim válasza:
A jobbik felem. :)
Egyébként én simán páromnak hívom, rászoktam, pedig eleinte nekem is fura volt.
16/16 anonim válasza:
Neve, Kedves, párom.
Az oldalborda szerintem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!