Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti beszélgettek úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti beszélgettek úgy pasikkal, hogy közben párotok van? Visszaírtok közösségi oldalon?

Figyelt kérdés

Nekem elég érdekes szokott lenni, mikor körülöttem arról beszélgetnek, épp ki írt rájuk a hétvégén, és milyen aranyos, meg miről beszélgetnek, miközben kapcsolatuk van ezeknek a nőknek/lányoknak. Én egyszerűen ha valaki rám ír, írom, hogy párom van és elköszönök, az utcán még nem jöttek oda ismerkedés céljából, így csak a közösségi oldalt tudom említeni.

Nektek is teljesen helyén van, hogy elbeszélgettek más fiúkkal is, és végülis (Ők azt mondják , hogy nem ismerkedés, mert az a randi- szerintem meg ez is az ismerkedés nagyon eleje) elvagytok másokkal is? Persze, ha kérdezem, hogy a párja tudja-e? Akkor a válasz , hogy dehogyis, tehát annyira nem büszkék rá, ők sem tartják annyira természetesnek.

2017. máj. 15. 20:04
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Ezt viszont nem írtad bele :).
2017. máj. 18. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!