Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti beszélgettek úgy pasikkal, hogy közben párotok van? Visszaírtok közösségi oldalon?
Nekem elég érdekes szokott lenni, mikor körülöttem arról beszélgetnek, épp ki írt rájuk a hétvégén, és milyen aranyos, meg miről beszélgetnek, miközben kapcsolatuk van ezeknek a nőknek/lányoknak. Én egyszerűen ha valaki rám ír, írom, hogy párom van és elköszönök, az utcán még nem jöttek oda ismerkedés céljából, így csak a közösségi oldalt tudom említeni.
Nektek is teljesen helyén van, hogy elbeszélgettek más fiúkkal is, és végülis (Ők azt mondják , hogy nem ismerkedés, mert az a randi- szerintem meg ez is az ismerkedés nagyon eleje) elvagytok másokkal is? Persze, ha kérdezem, hogy a párja tudja-e? Akkor a válasz , hogy dehogyis, tehát annyira nem büszkék rá, ők sem tartják annyira természetesnek.
Na én nőként ha párom ezt mondta volna, lehet azt mondom, akkor nem bocsi. Én pl nem bírnám elviselni, valamiért nem is kész, de nem csak önzőségből - mert magamtól sem tűröm, kellemetlennek érzem ha pasival kell beszélgetnem és tudom, hogy párom van. Engem valamiért nagyon zavar.
De nyilván te ezt fogod közölni a pároddal az elején, vagy az ismerkedéskor, és lehet ő is hasonló személyiség lesz
Egyetértek veled kérdező, én is így vagyok vele. Egyáltalán nincs igényem arra, hogy bármit is megosszak egy másik férfivel a páromon kívül, de a környezetemen azt látom, hogy a legtöbben ezzel nem értenek egyet, és azt mondják, hogy háááát nincs abban semmi, ha beszélgetnek. Pedig a megcsalások általában nem úgy kezdődnek, hogy durr bele az ágyba, hanem pillantásokkal, apró mosolyokkal, néhány kedves szóval... Tehát igen, nekem ez így kicsit olyan, mintha keresné a lehetőségeket...
#7 voltam.
Nem, eszembe se jut, értelmét se látom. Jó már nem az a korosztály vagyok :-D De akkor is. Én sem értem, miért jó ez, de vannak nők, akiknek kell hogy érezzék, más férfi is akarja őket (a mostani párom exe volt ilyen, és szegény hülyét kapott ettől, meg hát át is verte). Nekem elég bőven, ha a páromnak tetszem :-)
Szerencsére ő is ilyen.
Ha rám írnak, visszaírok. Ha ismeretlen jelöl be, és ír, hogy ki ő, és kiderül, hogy ismerem, akkor elfogadom. Ha nem ír és majdnem biztos vagyok benne, hogy nem ismerem, akkor nem. Nem szoktam nemek szerint szelektálni. Azt sem tudtam, hogy mindenről be kell számolni a páromnak, most megyek is, és elmondom neki, hogy ma egy kedves és jófej férfi megkérdezte, hogy a 3-as vagy a 3F-es villamos megy-e tovább, és volt képem válaszolni neki, aztán vagy 5 percig beszélgetni vele. Botrányos...
Nem azért mondják, hogy "dehogyis", mert szégyellnék vagy nem tartanák természetesnek, hanem azért, mert normális ember nem érez késztetést arra, hogy minden apró-cseprő hülyeségről beszámoljon a párjának. Nekem legalább is párom van, nem börtönőröm. Soha nem voltam jó a csajos barátkozásban, mert kb semmi nem érdekel, ami az átlagos csajokat, nem sminkelek, nem szeretek vásárolni, viszont bütykölni igen, és fiúk közt nőttem fel. Nem járnék olyan pasival, akinek egyáltalán megfordul a fejében, hogy nem kellene más férfiakkal beszélgetnem, se olyannal, akinek még az aznapi wc-zésem eredményét is le kell írni.
Biztos én vagyok a fura, de engem nem érdekel, hogy más kivel beszélget meg kivel nem, szóval nem értem, téged miért zavar, ha más csajok beszélgetnek idegen pasikkal is. Ha te nem akarsz, ne tedd, ennyi. Én attól még nem fogom figyelmen kívül hagyni a társadalom majdnem felét.
, hogy a legtöbben ezzel nem értenek egyet, és azt mondják, hogy háááát nincs abban semmi, ha beszélgetnek. Pedig a megcsalások általában nem úgy kezdődnek, hogy durr bele az ágyba, hanem pillantásokkal, apró mosolyokkal, néhány kedves szóval... Tehát igen, nekem ez így kicsit olyan, mintha keresné a lehetőségeket... '
Nagyon szépen és jól leírtad, pont ezt gondolom, és biztos is vagyok benne, hogy azért titkon a lehetőséget keresik, én pl nem írok vissza, mások pedig levelezgetnek velük több napokat, és van amikor már találkoznak is (ilyenre is volt példa- olyankor smink igazítás plusz parfüm, nem lehet észre venni , hogy ugyan mire megy ki a dolog... Csak a párjával miért a fiú után akar szakítani, vagy miért mellette csinálja? Az ilyen nők miért nem szinglik , amíg nem tudnak leülni maguknak, és egyhez hűek lenni..
Konkrétan nem mondom, hogy megcsalják, de nekem ez már nagyon érdekes...
Kis ártatlan írásokból lesznek a találkozók
Én attól még nem fogom figyelmen kívül hagyni a társadalom majdnem felét.'
Na itt ellenkező a véleményünk, én úgy gondolom, ha párom van, igenis a férfi felét amennyire lehet (levelezés, találkozás,stb) figyelmen kívül hagyom.
Attól mert a szomszéd kedves, és megállok vele váltani pár szót, az nem ehhez hasonló, ha valaki megkérdezi merre találja az xy kávézót az sem olyan, egyszerűen én nem állok le párkapcsolatban férfiakkal hosszabb távon beszélgetni, nem keresek férfi barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!