Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják arra a lányra hogy k*rva, aki szeret a barátjának orális örömöt szerezni?
Rám már sokszor azt mondták, hogy k*rva vagyok. De én nem vagyok olyan mint egyesek. Szerelemből csináltam.
Ti hogy vagytok ezzel?
Nem a barátnőim akik k*rvának titulálnak. Csak ők szeretnek pletykákat terjeszteni ha már valaki együtt jár valakivel. És az 1 dolog hogy a legjobb barátnőm tudja. Neki is csak azért mondtam el mert megbízok benne 11 év barátság után.
*
Azért nem vagyok k*rva mert 15 éves vagyok és szerelemből, több mint 1 év után megtettem a barátomnak. Örömöt akartam neki szerezni. Ennyi.
Most írta h nem bnői, szal vhonnan mégis csak megtudták, és olyannak minek elmondani?amúgy ne csinálj ebből nagy ügyet, majd kinövik.
egyébként előző:azon mégis mit kell megbeszélni?:D:D hogy csináld?XD már boccs..xD
nemtudom, én általába nem kapcsolódok be. de vannak szobatársaim akik bizonytalanabbak és kiváncsiak hogy mégis hogy lenne jó csinálni ezt-azt.. tudod nem mindenki születik sz*pósr*bancnak mint te :D
amúgy, ha nem barátai akkor nem téma az előző hozzászólasom
természetesen nem sértésből kérdeztem (előző vagyok)
csak ez is egy intim dolog, ha vmit nem jól csinál majd beletanul
A suliban valaki együtt van valakivel akkor azok a csajok egyből terjesztik hogy lefeküdtek egymással, a lány l*szopta a fiút. Nálunk ugye pont rátapintottak a lényegre és az a baj hogy szinte mindenki hisz nekik. Én meg nem akarom hogy az egész suliban ez legyen a téma.
A másik kérdezőnek meg igaza van mert meglehet beszélni és tanácsokat is lehet kérni. Bátyám barátnője például adott.
Na igen az ilyeneket utálom én is.
Meg hát gondolom azért is mondják, csinálják ezt mert elakarják venni tőlem a barátom. Azt hiszik hogy ezért majd szakítunk.
Kb én a helyedben a képükbe röhögnék. Mondjuk már nem vagyok 15 éves, akkor azért még nehéz, de tegyél rájuk egy lapát trágyát. Tudod, mindenkinek más az értelmi szintje, és egyeseknek A = A, vagyis szop a k*rva, aki szop az k*rva.
Örömöt akartál szerezni a barátodnak (és minden bizonnyal sikerült is) csak ez a lényeg. Hogy ők mit gondolnak, ne érdekeljen. Jó szerelmes fiatal éveket! :)
Köszönöm szépen a tanácsod :)
Én is ezt fogom tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!