Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan felháborító az amikor elmondom, hogy van lakásom és szeretném, ha egy lány besegítene a házimunkába, főzésbe?
Nem olyan rég az egyik fórumba kiírtam ezt és feminista hordák letámadtak ezért, hogy felvágok azzal, hogy van lakásom és szerintük rabszolgát csinálnék egy lányból. Mióta rabszolgaság az, ha arra kérném, hogy néha segítsen takarítani és főzni a lakásomba? Egyedül itt rohadt fárasztó takarítani és egyedül főzni se az igazi. Nem is beszélve arról, hogy női érték a házimunka és a főzés. Persze én is takarítanék és főznék mellette, mert nem várom el azt, hogy csak ő csinálja ezeket, de azt hinni erről, hogy ez kihasználás elég nagy ostobaságra utal.
Azért teszem ezt szóvá, mert nem akarok magam mellé egy olyan csajt aki egy rántottát se tud megcsinálni és ódzkodik egy kis takarítástól.
Egyik ismerősömnek van egy nála idősebb barátnője és nem főz, nem takarít, nem dolgozik elvan, mint a befőtt azokat a tevékenységeket csak a barátja végzi. Undorító!
9-es, egy randipartnerem. Komolyan, beszélgettünk és olyan jó, hogy járunk (wtf, első - és utolsó randi), mert te csinálod a házimunkát, míg én dolgozok.
Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek rajta :D
Kérdező, a házimunka NEM női érték, ha nekem ilyet mondasz randi alatt, elég hamar lezárom veled a kapcsolatot, mert azt MONDOD, hogy csinálod velem, aztán a nagy szart! Ez így szokott lenni, akik szerint ez női érték = nők dolga, azok egy gallyat nem tesznek aztán keresztbe, ha összeköltöztek.
Amúgy meg: nő vagyok, múltkor én szedtem szét a csaptelepet, mert a párom csak lesett, hozzá sem tudott kezdeni.
Szívesen csiszolok, festek, be tudok rakni egy ajtót, össze tudok szerelni egy szekrényt, pont.
Ha kell, kapálok, ások (maximum kicsit lassabban), gereblyézek, kukoricát török, mert ebben nőttem fel!
Takarítani vasalni kimondottan gyűlölök, a főzés meg hobbi.
De manapság kevesen élnek kertes házban, mégis ezzel jönnek, hogy férfi munka, meg szántás - hol?! Mellesleg gazdasában a nő is ugyanúgy trágyáz meg etet, takarmányoz és arat, mint a férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!