Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túlzás ez tőle?

Figyelt kérdés
Veszekedtünk a barátommal, kölcsönösen ordítoztunk elég hangosan. Megvádolt olyan dolgokkal, amikről tudja hogy nem csináltam. Ettől annyira ideges lettem, hogy párszor bevágtam jó erősen a fürdőszoba ajtót és belerúgtam a szőnyegen hagyott üres, műanyag palackokba. Ezután ő azt terjeszti rólam, hogy én török és zúzok a lakásában. Semmit nem törtem el és semmiben nem okoztam kárt.
2017. máj. 14. 14:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem túlzás.
2017. máj. 14. 14:58
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Barátod nagyon szerethet ha ezeket terjeszti rolad
2017. máj. 14. 15:01
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
Hogy tudnak emberek ilyen "kapcsolatokban" élni? De egyebkent nem tulzas. Csapkodsz, rugdosol, mint valami gyerek. Ha epp mas lett volna az utadban, akkor abba rugsz bele.
2017. máj. 14. 15:03
 4/18 A kérdező kommentje:
Most komolyan? Itt mindenki játssza a kisangyalt, pedig minden kapcsolatban vannak veszekedések.
2017. máj. 14. 15:05
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

"Veszekedtünk a barátommal"

Itt, abba hagytam az olvasást. Ez akkor már nem kapcsolat.

2017. máj. 14. 15:06
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
A veszekedesnek, vitanak semmi koze ahhoz, amit te leirtal.
2017. máj. 14. 15:07
 7/18 A kérdező kommentje:

Jól van utolsó válaszoló, majd felnősz idővel te is.

Minden kapcsolatban van veszekedés. A hozzászólásodból látszik, hogy neked még soha nem volt.

2017. máj. 14. 15:07
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
Ami azt illeti szerintem tulzásba vitted.Bár őszintén bevalva én is csináltam már ilyet az egyik kapcsolatomba.Kèt ève már nem is vagyunk együtt.
2017. máj. 14. 15:09
 9/18 anonim ***** válasza:
42%
Hat, ez nem jott be. Evek ota boldog kapcsolatban elek, es kapaszkodj meg, majd lehet egyszer te fogsz felnoni odaig, hogy rajossz, egy kiegyensulyozott kapcsolatban nem csapkodunk, rugdosodunk, ordibalunk, mint anno az ovodaban :).
2017. máj. 14. 15:09
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Annak ellenere, hogy vannak velemenykulonbsegek, persze.*
2017. máj. 14. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!