Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem tulzas ez vagy ez sok?
Ezt neked kell eldönteni. Ha te nem szeretsz annyit inni, mint ő, akkor nyilván zavar téged.
Azt javaslom (egy józanabb állapotában) beszélj azzal az emberrel. Ha szeret téged, akkor meg tudtok egyezni, hogy pl. keveset igyon, vagy a jelenlétedben egyáltalán nem (esetleg véglet leteszi az üveget).
Sok sikert.
A mi véleményünkre vagy kíváncsi? Ahogy már előttem is írták, úgyis az számít, hogy téged zavar-e.
Nekem az iszogatással önmagában nem lenne problémám, ha a párom agresszívan viselkedne vagy sörhasat eresztene a hatására, azzal már igen. A valódi gondot az jelenti, hogy innentől nem nagy lépés ráfüggni a nagyobb mennyiségű piára. Én már csak tudom, anno nevelőapám is így kezdte, aztán állandó pénzelverés, éjszakázás, üvöltözés lett belőle, végül pedig válás. Ha a te párod képes tartani a mértéket, az mindenképpen pozitívum, ennek ellenére muszáj lesz beszélned vele, ha változást szeretnél.
Na és? A párommal mi bármikor megbontunk egy - jó minőégű kézműves - sört filmezéskor, pl... nem ügy, ettől nem válunk alkesszé.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!