Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert " hiv meg " mindenre, nem enged fizetni?
Nem talaltam erre megfelelö kategóriát mint " baratsag " stb ezert irok ide.
Nem tudom mi ez, hogy megyek vendeglöbe a lanyommal es a tulaj nem enged fizetni.
Egyszer elöfordut , megköszöntem, meglepödtem , próbaltam megis fizetni de nem lehetett , nem fogadta el. Utana ra egy hónapra arra sétaltunk ( környeken lakunk ) es a lanyom megallt a vendeglö elött benezett mert meglatta ott egy osztaly tarsat ., de nem kivantunk semmmit ezert tovabb mentunk.
Erre kijött a tulaj h menjunk be ( gondolta nincs penzunk biztos ) es meg akart hivni barmire.
Mondtuk kösz de nem vagyunk ehesek. Tenylegesen nem voltunk es most csak úgy kerni mert lehet nem fogunk .
De jólesett , úgy éreztem megsajnalt , kedveskedni akart ,pedig nem vagyunk szakadtak en ápolt 40 eves nö vagyok , fodrasz , fogorvos , szoli stb
Megható volt h ö azt hitte nincs penzunk biztosan mintha rokonom lett volna, vagy nagybatyam , kb 15 evvel gondolom idösebb.
A labyom aztan megint menni akart ra egy hetre , es csak oda mert ott jo a hamburger , hiaba ajanlottam mas helyet .
En nem akartam menni mert kicsit szegyelltem magam h ugy nez ki mintha potyazni mennenk stb nem tudtam ha elfogad penzt.
Persze nem fogadta el a penzt , ami nekem jo volt csak kicsit ciki.
Gondoltam többet nem megyek, mig a lanyom ki nem cirkuszolta akkor feltettem a fapofat es beallitottam, gondoltam ha fene fenét eszik fizetni fogok.
Aztan a lanyom evett , a tulaj odajött mindig szokott kerdezgetni beszelgetni, kinal mindennel körbeugral., aztan mikor kiment a teraszra asztalokat törölni , odafutottam a bankkartyaval a pulthoz (kihasznalva h nem latja ) es gyorsan fizetni akartam , ott volt a " segéd" vagy ki egy fiatal srac , de egyszercsak latom a tulaj a hatam mögött es a keze kiszedi a bankkartyat h nem. Mondtam csak ma de nem.
Kimentem fizetes nelkul , aznap is. Persze megköszöntem.
Kisse szegyelltem magam megint.
Mondtam is a tulajnak h annyira szegyellem magam mondta barmikor szivesen lat .
En hiszek az emberi jóságban.
Szerintetek valamit felre ertek, vagy ez tenyleg szimpla baratsagossag ?
Kisse furi.
Ne higgy az 1-esnek Kérdező!
Mivel látta ez az áldott jó ember, h fodrászhoz jársz, a fogad csillant, mint Colget reklám, és szép barna bőröd sem két fillér a szoliban, így gondolta nem maradt pénzed kajára.
Látod, vannak még jó emberek, megsajnálják az igényes nőket...
Ja... hány éves vagy Badmann, 40 vagy 70? 😅 Nagy az Isten állatkertje, kiszöknek a szoliba. 😎
Te vagy 40 királylány? Most szabadultál ki a sárkánnyal őrzött toronyból?? Más magyarázatot nem tudok a mujaságodra.
Rendkivül ostoba nő lehetsz.
40 evesen ennyire nem lehetsz naiv bakker
Vagy a lanyod akarja meghuzni vagy teged. A vendeglos is penzbol el, azt hiszed csak ugy ingyen osztogat mindenkinek mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!