Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tudok fizetni a nő helyett?
Eddig azon voltam hogy mindent én fizessek, üzemanyag, kaja, mozijegy, vagy bármi. Csak az a baj hogy annyi pénzem sincs már hogy a hónap végéig kitartson, lehet hogy zsíros kenyér evés lesz a dolog vége. Tudom hogy nekem kéne, de nem megy...hogyan mondjam el neki?
Van 15 ezer a számlámon és ennyi. Kocsiban száraz a tank, nem tudom hogyan fogom kedden hazavinni, hacsak nem kirúgom az alját és lábbal hajtom.
szélhámosokról szóló filmekből meríthetnél ihletet.
pl eljátszod,hogy betörtek hozzád meg ilyenek.
lehet még pénzt is sikerül kicsalnod belőle ha ügyes vagy és rendesen teljesítesz az ágyban.
Holnap mennénk moziba és mit sem sejt erről.
Mikor mondjam meg? És hogyan? Úgy ahogy írod?
Miért neked kéne mindent fizetni? Ezt sose értettem... Egyenlőség, feminizmus stb. de azt elvárják a p...ák, hogy a férfi fizessen :D TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
Egyébként már most is kamuztál neki azzal, hogy sokkal gazdagabbnak állítottad be magad, mint amilyen vagy. Leesne a némber kezéről az aranygyűrű, ha tömegközlekedéssel kéne hazamennie, vagy mi? Döntsd el mit akarsz, hogy téged, vagy a (nem létező) pénzedet szeresse.
Mennyi ideje vagytok együtt?
Lehet, hogy eljött az ideje egy őszinte beszélgetésnek?
Ne azt mondd, hogy ezentúl ő fizessen - bár, ha fontos vagy neki, akkor úgyis ezt fogja ajánlani - hanem azt, hogy kicsit vissza kell venni a programokból, mert sajnos a fizetésed véges és az a bizonyos takaró nálad eddig ért.
Aztán majd meglátod!
Mi a kérdésem?
Hogyan mondjam el normálisan neki?
Nincsen olyan jó kommunikációs képességem.
Hát először is nőjön be a fejed lágya, aztán ha egyszer megjön az eszed, majd csajozhatsz.
Mellesleg mi a brokinak tartasz autót, ha kajára is alig van pénzed? Nem, ne válaszolj. Tudom a választ. Mert egy pénzügyi analfabéta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!