Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tudjak csinalni es hazassagban is vagyok? Fontos, tobbi lent!
Figyelt kérdés
van egy volt kolegam , nem hagy beken facebookon , fenyeget egy keppel mar reg , amit ki tett most ,de letorolte ,azert tette ki,mivel reg nem irtam neki ! mondtam neki hagyjon beken , mert ugy sem lehet semmi koztunk , de ezt nem erti , csak fenyeget a keppel , egy kozos kep rolunk mint kolegak , de ha valaki meglatja , ugy jon ki hogy ideni kep!! ha letiltom ugy is a kepem kiteheti , en meg ha letorlom a facebookot , ugy is !! a ferjem nem tudja ezt , de nincs sok es megfogom mondani hogy mint zaklat ! azt mondja megsertettem ot , , de mondtam neki ezelott par eve , hogy nem lehet semmi koztunk ! belemesett , depresszios !! mit tudjak csinalni valami otlet ?? o 31 eves , en meg 23 ! baratnoje nincs ,mert nem bizik senkiben !2017. máj. 10. 21:43
21/22 A kérdező kommentje:
nem lehetne valamit csinalni , hogy tiltsam le a facebookjat hogy ne tudjon bemenni ??
2017. máj. 11. 17:30
22/22 anonim válasza:
Gyerekesen viselkedsz. 23 éves vagy basszus legyen mar egy kis eszed. Oda mész a férjedhez és elmondod az igazat. Mit kell túl komplikálni? Uhhristen napi sipákolos fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!