Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történik mindig ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik mindig ez?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok, sok lány barátom van, valahogy jobban megértem velük magam, és ők valamiért keresik a társaságom. De, mikor valakit közel engedek magamhoz, jóba leszek vele, akkor összeszed egy pasit, és onnantól olyan, mintha nem is léteznék, addig a legjobb barátok vagyunk, mindent elmondunk egymásnak, könyörögnek, hogy találkozzunk végre, aztán egy csapásra mindennek vége.

Legtöbbjükkel közlöm, hogy nem akarok tőlük semmit már a legelején, mert egy lány vagy legyen barát, vagy legyen a barátnőm, a kettőt soha nem hagyom, hogy keveredjen.

Kb 1 hónapja ez egyik lány barátom, aki 16 éves összejött egy szerencsétlen nyomorék kiscsávóval, akiről, ha látnátok képet ti is azt mondanátok, hogy bazz, ez egy ovis majom, és azt tervezi, hogy 1 hónap után neki adja a szüzességét, nem hallgat rám, nem tudom lebeszélni, és az elmúlt 1 hónapban szinte alig beszélünk...

Kérlek adjatok valamilyen tanácsot, illetve írjátok le, hogy ti hogy látjátok ezt a helyzetet.

2010. máj. 15. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
a 16 évesek ugyis mind elk.rvultak már, sajnos.. de neked mi közöd ahhoz, h ő kivel jár??
2010. máj. 15. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
azért nem foglalkoznak Veled mert önzöek és csak magukra gondolnak.. mai fiatalság
2010. máj. 15. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért te akarod eldönteni, hogy kivel járjon és mit csináljon vele?
2010. máj. 15. 23:25
 4/10 A kérdező kommentje:

Közöm az annyi, hogy mindketten mindig megbeszéltük, ha valakivel jártunk, meghallgattuk egymás véleményét, és, ha tudnám, hogy a csávó nem kihasználni akarja, akkor lehet, hogy támogatnám is a dolgot, de, hogy tudom, hogy ő sem szereti a csávót, mert többször megcsalta, és a srác is csak azért van vele, mert olyan csaja, mint ő nem lehetne másik, és felvág a haverjai előtt, így sajnálom a csajt.

És tudom saját tapasztalataimból, hogy milyen, ha valaki kihasznál egy lányt, én megtettem, utálom is miatta magam, de nem akarom, hogy ez vele is megtörténjen. Hiába érvelek neki, hiába mondok bármit, én csak a köcsög leszek, aki neki rosszat akar.

2010. máj. 15. 23:25
 5/10 anonim ***** válasza:
ne irigykedj ha te nem tudtad megkúrni
2010. máj. 16. 00:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Megkúrhattam volna, a kiscsaj beismerte, hogy értem rajongott 4 hónapon keresztül, sőt, most is megdughatnám, ha akarnám, de nem akarom... mert ő nekem csak barát
2010. máj. 16. 01:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Tehát most le akarod beszélni róla? Sajnos nem fog menni. Most van abban a korban ,hogy mindenkinél jobban tud mindent. Ha beleszólsz, te leszel a bunkó. Hagyd ,h csinálja amit akar, ha majd elrontotta visszakullog. Majd akkor állj mellette. Ja és ne hagyd ki a legszebb mondatot:

-Én megmondtam, hogy...26N

2010. máj. 16. 13:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Én nem akarom, hogy szar legyen neki, mert ő kb fél évvel ezelőttig egy visszahúzódó lány volt, most meg már drogozni akar, és szexelni...

Támodgatnám, tényleg, ha tudnám, hogy szereti a srácot, és a srác is őt...

2010. máj. 16. 15:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Első kérdésedre a válasz: azért, mert pasipótlék vagy nekik, amíg nem jön egy igazi pasi (vagy mert ugye bejössz nekik, vagy csak úgy)ezt onnan tudom, hogy velem is pont így szokott ez lenni, a fiú barátaim addig keresnek/hívogatnak napi rendszerességgel, amíg nem lesz barátnőjük, aztán elég a havi 1 terefere. De engem ez nem zavar, és mivel alapvetően ennél nekem sincs szükségem több kontaktra velük, megértem a dolgot.Másrészt magam is így vagyok a fiú barátaimmal. válasz kettő, hang a lány fejéből: Persze, neked nem kellettem, de bezzeg azt se hagyod, hogy mással legyek boldog, te hülye bunkó, azt hiszed mindenkinél okosabb vagy. Bezzeg a Miki, az szeret engem, annak kellettem, hát nem fogok vele azért nem lefeküdni mert te azt mondod!Ebből is látszik, hogy az egyetlen módja a lebeszélésnek, hogy leülteted, és azt mondod: a barátom vagy, fontos vagy nekem, azért mondom amit mondok, kérlek hallgass meg, aztán úgyis azt csinálsz amit szeretnél. A szüzesség elvesztése olyan dolog, ami csak egyszer történik és örökké emlékezni fogsz rá. Megérdemled, hogy csodálatos legyen és én úgy érzem, egy hónap után nem ismerheted őt annyira és ő sem téged, hogy felelős döntés legyen megtenni. Ha vársz még, épp olyan csodálatos lesz, de hagyj esélyt rá hogy kiderülhessen, mit éreztek egymás iránt. Ha egy pillanatra megfordult a fejedben, hogy elveszíted, ha nem fekszel le vele, akkor pláne ne tedd meg mert nem érdemel meg és bánni fogod. Ha úgy érzed van nála tökéletesebb lény a földön (akár Brad Pitt) szintén ne tedd meg mert nem szereted eléggé...és így tovább. Szerintem ez igaz és érthető. De ha nem használ, akkor legalább megpróbáltad.
2010. máj. 17. 15:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Legalább megpróbáltam marad:D Már annyira nem érdekel a dolog, csak az irritált, hogy tudom, hogy milyen volt, és, hogy fél év alatt mennyit változott, és látom, hogy csak egyre lejjebb fog csúszni, és én semmit nem tudok csinálni.
2010. máj. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!