Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engedjek a főnöknek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek a főnöknek, ha bejövök neki?

Figyelt kérdés

Nem közömbös számomra, mert elég jó pasi, és elég sok körbeérdeklődés illetve utalgatások után megtudtam, hogy tetszem neki.

Lenne ebből hátrányom a munkám során, ha lefeküdnék vele?

Visszaélne azzal, hogy ő a főnököm? 26N

2017. máj. 8. 17:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

Ha szeretnéd, hogy közönséges ribiként legyél kezelve, csak nyugodtan.

30/f

2017. máj. 8. 17:52
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Hogy lenne-e hátrányod...? Édeském, csak hátrányod lenne belőle! Ki leszel utálva, mint a sz...r...
2017. máj. 8. 17:54
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem kéne engedned neki.

Főleg a szexet ne engedd. Ha már ennyire bejöttök egymásnak, akkor csináljátok úgy, ahogy az emberek szokták, találkák, randik...csók azt mikor együtt lesztek szétteheted a lábad neki.

De így hogy a főnököd, azt még le is fekszel vele, tényleg ribinek fogsz tűnni, akit bárki megfektethet.

2017. máj. 8. 17:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha közutálat tárgya akarsz lenni, csak tessék.
2017. máj. 8. 17:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy visszaélne vele, ki tudja milyen ember. A kollégáiddal többé nem lesz felhőtlen a viszonyod, ha kiderül. És úgyis kiderül, én még akárhol dolgoztam, mindig mindenki tudta, ki a főnök szeretője, ha volt neki.
2017. máj. 8. 18:01
 6/16 A kérdező kommentje:
Féltékenységből utálnának?
2017. máj. 8. 18:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Függetlenek vagytok?
2017. máj. 8. 18:06
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
6.: nem hiszem, inkább azért mert te leszel az a szemükben, aki protekcióért dugatja a fosóját és jo vastag a bőr a pofáján.
2017. máj. 8. 18:07
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
26 évesen nem sok ész szorult beléd...ha ilyen értetlenül kérdezed hogy "féltékenységből"
2017. máj. 8. 18:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha belemennél bármibe is a főnökkel, és végül nem úgy alakul, ahogy tervezted, akkor úgyis neked kell menned arról a helyről, kereshetsz új melót.

De a kollégák egyébként is tudni fogják, hogy a főnökkel csinálsz "valamit", és pletyka tárgya lehetsz, esetleg másként is fognak viselkedni veled.

2017. máj. 8. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!