Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora összeget engedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora összeget engedjek neki, hogy rám költsön szerintetek?

Figyelt kérdés

Régóta emlegetjük a barátommal, hogy milyen jó lenne nekem valami kicsit "extrább" fehérnemű, harisnyakötő, fűző, ilyesmik. Lassan itt az évfordulónk, úgyhogy a párom mondta, hogy elvisz vásárolni egyik nap, és közösen választunk valami szép szettet ilyesmi ruhákból, és megveszi nekem.

Nézelődtem, és ilyen dolgok vannak egész olcsón is, de a határ lényegében a csillagos ég.

Tudom, hogy ha úgy alakulna, akkor az összes létező pénzét elköltené rám, de ezt értelemszerűen nem akarom. Szerintetek mekkora az az összeg, amit még oké ilyesmi ajándékokra elkölteni? Mi fölött mondjam, hogy ezt azért már ne vegye meg? Átlagkeresete van, gondolom ez fontos tényező.

Nem akarom lehúzni, de jó lenne minőségi darabokat venni, ha már veszünk valamit. Csak nem tudom, mennyi lehet a határ, ha ilyesmiről van szó.

Pasik, ti mennyit szánnátok erre max?

2016. dec. 12. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem van egy halom combfixem, harisnyakotom, csipkes bodym, meg minden anyam kinja, es van amelyiknek 1500 forint volt darabja, van amelyik 18 ezer kulonosebb kulonbseget en soha nem lattam (vagy csak nem volt eleg ideig rajtam :'D). A legjobb combfixem egy kis butikbol van, 1200 ft volt, es tobbet erre nem is koltenek. Harisnyakotoket meg szep bodykat pl. most a H&M-ben fogok venni, mert ott lattam olyanokat, amik tetszenek. A body 8-9 ezer korul van, a harisnyakoto azt hiszem 3 ezer lesz. Tehat en erre tobbet nem szannek, mert egyszeruen nem eri meg.
2016. dec. 12. 09:43
 2/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Amennyit akar és nem szégyell :D

Nekem egy pasim 25ezerért vett egy fűzőt, ha már ott volt, nem vitettem vele vissza :D

Attól függ, mit akartok venni amúgy, meg hol. Egy bugyi+melltartó kijön 15-17ezerből egy jobb helyen, de ahhoz még épp lehet venni harisnyakötőt meg ilyeneket. Menjetek el, aztán majd meglátjátok hogy alakul.

2016. dec. 12. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Abból indulj ki, hogy ez inkább neki lesz ajándék, és nem neked. Egy dolog, hogy te fogod hordani. :P

Egyébként úgysem fog többet költeni, mint teheti, szóval ebből én nem csinálnék problémát a helyedben.

Elsőnek is igaza van, hogy nincs akkor különbség a drágább és a "piacos" fehérneműk között, ha csak nem tényleg valódi selyem. Ebben az esetben iszonyú drága lesz, és két alkalom után tönkremegy, tehát nem éri meg.

Ha meg már vásárolgattok, érdemes pár olyan ribizlis kis rongyot is venni, amit bátran le mer tépni rólad, mert nem kapsz sírógörcsöt, hogy eltépte a 20 ezres tangádat. :D

2016. dec. 12. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha egy egész szett, akkor olyan 15-20 körül kijöhet, de az több pár harisnya, bugyi, melltartó... ugye ezekre azért érdemes költeni, mert tartósan megmaradnak...én efölött max akkor engedném,ha ő ragaszkodik hozzá.
2016. dec. 12. 09:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor annyira nem is brutálisan húzós :)
2016. dec. 12. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Amit mi egymásnak karácsonyra szoktunk adni, az olyan 15000 forint értékű általában. Mondjuk fizetéstől függ, ki mennyit engedhet meg magának, én sem szeretem és nem is engedem, hogy a barátom túl drágát vegyen.

Szerintem az egy jó kiindulási alap, hogy előző ünnepekkor- szülinap/karácsony stb. milyen értékű dolgot kaptál tőle összesen és nagyjából próbáld itt is azt a kategóriát belőni, akkor nem fogja azt sem érezni, hogy kihasználtad, meg azt sem, hogy többet adott volna.

2016. dec. 12. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!