Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a vékony pasikró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a vékony pasikról? Tényleg vonzóak a nők számára?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy sok nőnél előnye van a vékony pasiknak, pedig szerintem valamilyen szinten a férfiasság szégyene a sovány test. Hátrányos genetikára utal, hiszen evolúciós szempontból egy erős, nagydarab, izmos férfi az előnyös, aki biztonságot tud nyújtani. Ezt egy vékony férfi nem tudja nyújtani, sokszor a nő többre megy saját magával. Ennek ellenére miért képesek vonzódni ilyenekhez, és miért utasítanak el kigyúrt sportolókat, vagy enyhén (ismétlem: enyhén) túlsúlyos, "macis", de nagydarab, erőteljes férfiakat?
2017. máj. 5. 21:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem jutott neked csaj, kedves kérdező? :D

Lehet, hogy valaki vékony, pocakos, alacsony, vagy magas, de nem frusztrált. Talán ez is számít. Meg mondjuk humoros, okos, megbízható, stb..

Evolúciós szempont? Igen, még mindig vadászni, halászni kell, meg megküzdeni az ellenséges falkákkal. :D

A biztonság nem egyenlő a fizikai biztonsággal. Vagy szerinted ha valaki erős vagy mackós, cserébe egyszerűen unalmas, csóró vagy balfék, akkor is ő a jó választás?

Tudod, kik szoktak ilyen kérdéseket kitenni? Akik elől a vékony srácok elveszik a nőket.

Volt, hogy egy csaj nem engem, hanem a izmosabb, vákonyabb, alacsonyabb, kisebb, nagyobb, butább vagy pénzesebb pasit választotta. És?

Nem attól leszel férfi, hogy mackós vagy, hanem attól, ha nem a kifogásokat keresed, hanem a lehetőségeket.

És igen, a vékony pasik IS vonzóak a nők számára. Nem mindegyiknek, de vannak ilyenek is.

Ha mackós alkat vagy, tegyél ellene, ne nyafogj, mert az nem férfias. És ezt látni fogják rajtad.

2017. máj. 6. 00:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem annyira tetszenek. Inkább a mackósakk. Nem keresek rá magyarázatot hogy miért
2017. máj. 6. 05:57
 23/25 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 15 évesen tetszettek utoljára a vékonyak, mert hát ugye a korosztályomban akkor még csak azok voltak vagy a kövérek. Szóval nem értem h felnőtt nők mit esznek a vékony pasikon. Nekem sokkal jobban bejönnek az izmosak, nem a szálkásak akik egy anatómiai kiállításra is elmehetnének hanem akin olyan természetesen hat az izom.

[link]

2017. máj. 6. 07:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Azért pár dolgot szögezzünk le:

- attól, hogy valaki vékony, még nem lesz ultragyenge. Egy normál emberi ereje és állóképessége egy vékony embernek is van. Marhaság, ez a "nem tud biztonságot nyújtani"-duma.

- pláne, hogy manapság már ritkán múlik a puszta fizikai erőn az életben maradás, és akkor is ott van még az ügyesség meg a gyorsaság a képben.

- evolúciós szempontból az előnyös tulajdonság az alkalmazkodás, nem az erő. Az adott környezetben túlélésre képes tulajdonságokkal rendelkező egyed élvezi az evolúciós előnyt, és ugye a mostani környezetben az erő vajmi keveset számít ellentétben a szellemi tulajdonságokkal.

- öröm olvasni ezeket a kedves hozzászólásokat, amiben csak a testalkata miatt lenéztek másokat :D

2017. máj. 6. 12:30
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a "férfiasság szégyene" (sőt az emberség szégyene), ha valaki így beszél a másikról. Neked nem tetszik, oké, szived joga, de ettől még nem kell mocskolódni. Arról nem is beszélve, hogy valótlant állítasz, a genetika ennél összetettebb dolog. Pl a barátom világéletében vékony volt (amikor aktívan sportolt, akkor is), ennek ellenére szinte sose beteg, ha mégis elkap valamit egy-két nap és kigyógyul belőle (és közben sem adja elő a nagyhalált.) A biztonságot pedig nem a testalkata nyújtja, hanem a hűsége, a kedvessége, az esze és a támogatása.
2017. máj. 9. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!