Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a vékony pasikró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a vékony pasikról? Tényleg vonzóak a nők számára?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy sok nőnél előnye van a vékony pasiknak, pedig szerintem valamilyen szinten a férfiasság szégyene a sovány test. Hátrányos genetikára utal, hiszen evolúciós szempontból egy erős, nagydarab, izmos férfi az előnyös, aki biztonságot tud nyújtani. Ezt egy vékony férfi nem tudja nyújtani, sokszor a nő többre megy saját magával. Ennek ellenére miért képesek vonzódni ilyenekhez, és miért utasítanak el kigyúrt sportolókat, vagy enyhén (ismétlem: enyhén) túlsúlyos, "macis", de nagydarab, erőteljes férfiakat?
2017. máj. 5. 21:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

az én barátom is viszonylag vékonyka. jár edzeni, egyszerűen ilyen alkat, de nagyon okos srác, és ez biztonságot ad. egyébként volt már, hogy pattanásig feszült helyzetbe keveredtünk, de hihetetlen nagy dumás, és nagyon higgadtan tudja kezelni a feszültséget, pedig azt hittem már egyszer, hogy a következő pillanatban kibelezik szegényt, de megbeszélte, lepacsiztak a támadólag fellépő srácokkal végül, és megoldódott a probléma... szóval ez nekem nagyon bejön, hogy nem egy beszari srác, hanem felméri, hogy mire képes, tisztában van vele, hogy bunyóban esélye nincs, ezért inkább beszél. akinek 60-as az iq-ja, azzal is képes szót érteni, és az ő szintjén hozzászólni.

Nekem igazán az tetszik benne, hogy határozott... és higgadt, de ha kell szenvedélyes tud lenni, és nagyon meggyőző. Korábban voltak olyan tipikus nagyon izmos pasijaim, de néha sajnos ők nagyon gyerekesen tudtak viselkedni, nem tudták kezelni az indulatukat sem, volt olyan aki engem is megütött, és sajnos nem nagyon voltak közös témáink a korábbi barátaimmal. oké, elég jó testük volt, de ennyi, ez azért hosszú távon kevés nekem. 22/L a barátom 25 éves :)

2017. máj. 5. 22:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem attól lesz valaki férfias, mert nagydarab és izmos. Gondolok itt inkább az alapvető értékekre pl.: felelősségvállalás, szorgalom, intelligencia, életképesség. Én inkább ezt keresem egy férfiben, igaz ezek a tulajdonságok nem nemtől függnek, de tudom, hogy ugyanezeket tudom nyújtani neki.
2017. máj. 5. 22:45
 13/25 anonim ***** válasza:
9%
Nekem sem tetszettek soha a vékony férfiak, valahogy mindig átnéztem rajtuk. De aztán úgy alakult, hogy életem eddigi legnagyobb szerelme egy nagyon vékony pasi, aki még nálam is soványabb. Pedig aztán rajtam sincs felesleg. Eleinte zavart egy picit, hogy 1 kézzel át tudom karolni, de később megszerettem a testét is. Nem az izmok tesznek férfiassá, ezt már így a 30 felé közeledve megtanultam. :D
2017. máj. 5. 23:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk olyan típus,aki nem tud hízni,arról nem tehet.Ha egyébként meg helyes arca,tőlem lehet vékony,ha mellé feszes és nem olyan plöttyedt.
2017. máj. 5. 23:10
 15/25 anonim ***** válasza:
59%

Én vékony vagyok és soha de soha nem jelentett hátrányt az alkatom a "csajozásban" (utálom ezt a szót :D). Magas vagyok, full lapos a hasam, arányos vagyok (férfias váll-csípő arány), és amúgy a genetikám ilyen. Ha felszedek kb. 10 kiló izmot, az is inkább ruha nélkül látszik úgy igazán, nem vagyok sokkal nagyobb darab. Amúgy sportolok, járok edzőterembe, de nagy szenvedélyem a futás is (mondjuk Bp-n nem annyira, de otthon rendszeres), egészségesen eszem, az egész életmódom az.

Ja, és egyáltalán nem vagyok nyápic és erőtlen, tudok védelmet nyújtani, nem vagy gyáva sem. Szóval mellélőttél, kérdező! Elég idióta sztereotípia.

2017. máj. 5. 23:26
 16/25 anonim ***** válasza:
54%
Azért,mert van,amikor a vékony veri telibe a gyúrós vagy dagadt fas.t!
2017. máj. 5. 23:45
 17/25 anonim ***** válasza:
89%
Én is törtem már el a kezét olyannak, aki sokkal nagyobb volt nálam... :D
2017. máj. 5. 23:47
 18/25 anonim ***** válasza:

A technikásság számít.70 százalék inkább skill.

De nyilván a testtömeg,ami persze izom,sokat nyom.Meg az se árt,ha valaki gyors.30-40 évesen meg amúgy is szét fog csesződni minden,kopik a porc,jönnek a betegségek,anyagi problémák.Az lesz a legkisebb baj,hogy ki férfias ilyen téren. :D

2017. máj. 5. 23:56
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem tetszenek, pont mert vékonyak.

A párom nem gyur, nem macis, van egy természetes izomzata (főleg combban, mert turázik szinte minden hétvégén), ami pont jo sulyt ad neki, és irto szexi a kis pocakjával - merthogy nem kockahasu, hálisten :)

2017. máj. 6. 00:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Ja de emellett az érzelmi biztonság amit maximálisan megkapok töle, meg hogy penge gondolkodásu, és ha baj van, akkor azonnal és hidegfejjel végigpörgeti a lehetöségeket, és aszerint cselekszik, nem megy bele elcs.szett szituáciokba - bár attol hogy nem 50kilo vasággyal, alacsony, szoval inkább az eszére támaszkodik.
2017. máj. 6. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!