Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a vékony pasikról? Tényleg vonzóak a nők számára?
az én barátom is viszonylag vékonyka. jár edzeni, egyszerűen ilyen alkat, de nagyon okos srác, és ez biztonságot ad. egyébként volt már, hogy pattanásig feszült helyzetbe keveredtünk, de hihetetlen nagy dumás, és nagyon higgadtan tudja kezelni a feszültséget, pedig azt hittem már egyszer, hogy a következő pillanatban kibelezik szegényt, de megbeszélte, lepacsiztak a támadólag fellépő srácokkal végül, és megoldódott a probléma... szóval ez nekem nagyon bejön, hogy nem egy beszari srác, hanem felméri, hogy mire képes, tisztában van vele, hogy bunyóban esélye nincs, ezért inkább beszél. akinek 60-as az iq-ja, azzal is képes szót érteni, és az ő szintjén hozzászólni.
Nekem igazán az tetszik benne, hogy határozott... és higgadt, de ha kell szenvedélyes tud lenni, és nagyon meggyőző. Korábban voltak olyan tipikus nagyon izmos pasijaim, de néha sajnos ők nagyon gyerekesen tudtak viselkedni, nem tudták kezelni az indulatukat sem, volt olyan aki engem is megütött, és sajnos nem nagyon voltak közös témáink a korábbi barátaimmal. oké, elég jó testük volt, de ennyi, ez azért hosszú távon kevés nekem. 22/L a barátom 25 éves :)
Én vékony vagyok és soha de soha nem jelentett hátrányt az alkatom a "csajozásban" (utálom ezt a szót :D). Magas vagyok, full lapos a hasam, arányos vagyok (férfias váll-csípő arány), és amúgy a genetikám ilyen. Ha felszedek kb. 10 kiló izmot, az is inkább ruha nélkül látszik úgy igazán, nem vagyok sokkal nagyobb darab. Amúgy sportolok, járok edzőterembe, de nagy szenvedélyem a futás is (mondjuk Bp-n nem annyira, de otthon rendszeres), egészségesen eszem, az egész életmódom az.
Ja, és egyáltalán nem vagyok nyápic és erőtlen, tudok védelmet nyújtani, nem vagy gyáva sem. Szóval mellélőttél, kérdező! Elég idióta sztereotípia.
A technikásság számít.70 százalék inkább skill.
De nyilván a testtömeg,ami persze izom,sokat nyom.Meg az se árt,ha valaki gyors.30-40 évesen meg amúgy is szét fog csesződni minden,kopik a porc,jönnek a betegségek,anyagi problémák.Az lesz a legkisebb baj,hogy ki férfias ilyen téren. :D
Nem tetszenek, pont mert vékonyak.
A párom nem gyur, nem macis, van egy természetes izomzata (főleg combban, mert turázik szinte minden hétvégén), ami pont jo sulyt ad neki, és irto szexi a kis pocakjával - merthogy nem kockahasu, hálisten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!