Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen valóban van?

Figyelt kérdés
Párom elmondása szerint sok férfi ismerősét elkísérte sztriptízklubba és bordélyházba, volt akit swingerklubba is. Azt mondta, ő nem ment bele semmibe, mindig a bárpultnál várt a haverjaira amíg nem végeztek. Illetve hogy ez teljesen természetes jelenség.
2017. máj. 5. 15:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Utána együtt mentek bulizni...

Meg hogy a haverok megkérték, kísérjék el, utána elmennek lógni egyet. Állítólag így volt.

2017. máj. 5. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja, mert nem tudott volna kesobb becsatlakozni, mikor a haver vegzett :D Legalabb akkor tortentek ezek a dolgok, mikor mar egyutt voltatok?
2017. máj. 5. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól megy a párodnak ha csak úgy elkísér egy havert a swingerbe és kifizet 10-15-20 ezer forint belépőt, hogy utána támassza a pultot :D Persze a pia meg a kaja ingyen van de akkor is... Ez nem hihető.
2017. máj. 5. 17:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Ő ezeket magától kezdte el mondani. Nem én kérdeztem. Hogy ő sose ku.rvázott, de azt tudja hogy az összes barárátja már igen. Meg ha vkivel anno beszélgetett, akkor azok csak úgy elmondták neki hogy éppen mikor, hol és kivel...
2017. máj. 5. 18:12
 15/16 RoseTyler ***** válasza:
Vannak fura pasik. Akár még igaz is lehet.
2017. máj. 5. 18:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Én így 18 évesen szűzként csak olyannal akarom akit szeretek, de ide 4 évre sima benne lettem volna bármelyik jó csajjal:'D
2017. máj. 5. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!