Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/20 anonim válasza:
Hát ha választani kell, akkor az 1.
Az meg vicces, hogy a kérdező az egyik válaszoló linkjére fujjog, amikor az legalább nőnek néz ki. A linkeltek közül a 2. képről simán elhiszem, hogy egy transzvesztita, annyira férfias a feje... a linkelt lehet, hogy nem egy ilyen kikent-kifent cica, de legalább nőnek néz ki és nincs agyonkenve.
13/20 anonim válasza:
Nem tudok választani. Nem rondák, de annyira butafejűek, hogy az már taszító.
14/20 anonim válasza:
Penész virág? Inkább egy bájos értelmes nő, nem pedig egy ostoba ribi. A 2. akar pasi is lehet, tényleg. Kielt, üres fejek.
15/20 anonim válasza:
Hát, Kérdező, ha a linkemen látható nő "penészvirág", akkor én vonzódom az ilyen "penészvirágokhoz" (sőt kis túlzással "gerjedek" is). Számomra vonzó, talán az egyik legvonzóbb amit eddig láttam a neten, ezért linkeltem. De elfogadom, ha mások szerint "borzasztó".
16/20 anonim válasza:
+ még annyit, hogy számomra a te két linkeden látható nők nem tetszenek.
17/20 anonim válasza:
Az első csinosabb, de mind a kettő rettentően unszimpatikus
18/20 anonim válasza:
az ilyen kérdésekhez mindig valami buta, kiélt fejű ribit linkelnek, ezt már észrevettem...
19/20 anonim válasza:
Akit 9-es linkelt, ő a legszebb, mert még nem rakott magára semmi műt. Az 1. még elmegy, de a 2. nagyon nem néz ki jól.
20/20 anonim válasza:
Az első lány a szebb, vonzóbb. Neki az arca is természetesebb, meg egyszerűen csak a vonásai is szebbek.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!