Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora nagy hátrány ha egy lány alacsony?
Figyelt kérdés
Alacsony 158 cmes lány vagyok. Amikor ismerkedtem akkor volt két alany is akinek emiatt nem jöttem be.Sok fiúnak/férfinak nem tetszik ez?2017. máj. 4. 23:15
31/35 anonim válasza:
Én is ilyen magas vagyok, eddig egyetlen férfi sem problémázott rajta. Volt egy exem, aki néha hobbitkának hívott, de komolyan, a magasabb nőktől több"inzultust" kaptam az alacsony termetem miatt, férfiaktól soha. Sőt.
32/35 anonim válasza:
Azért, mert 2 srácnak nem tetszettél a magasságod miatt, ne azt szűrd le, hogy minden pasi ilyen. Mindenkinek vannak dolgai az ízlésében, amit nem lehet megmagyarázni, egyszerűen ez vagy az tetszik neki. Nekik a magas lányok tetszenek, kész, na bumm. Neked meg lehet, jobban bejön a kék szem, mint a barna, vagy az elegáns öltözködési stílus a sportosnál.
33/35 anonim válasza:
bőven jó a 158 cm. :) Én 140-től fölfele nem izélek a magasságon.
34/35 Röcsögei Péter válasza:
178 vagyok, a múltkor 160-as lánnyal találkoztam, és nem jöttem be neki. Alacsonyabb voltam a nagy tűsarka miatt. Ezt is bele kell kalkulálni.
35/35 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!