Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora nagy hátrány ha egy lány alacsony?
Én szeretem az alacsony lányokat
Egy alacsony jó humorú lány kellemesebb társaság mint egy besavanyodott magas vagy egy "nemkellsegitsègdeabeföttetnyisdki" típusú lány :) volt olyan alacsony nőm kb mint te és tök jól össze tudtunk bújni
100%, hogy valami más problémájuk volt, nem a magasságoddal volt a bajuk.
De hogy akkor miért mondták ezt, azt el nem tudom képzelni. Leginkább egy mélyinterjú alatt lehetne kideríteni, hogy mik azok a furcsaságok, amik nem olyanok, mint amit az ember elképzelhet rólad, hog amiatt egy ürüggyel visszavonuljanak.
Ha már randiig eljutnak a felek, akkor biztosan bejöttél nekik külsőre, ennyi!
Amúgy a legnagyobb nehézség a csókolózás. De az alacsony lányok könnyűek is, szóval akár könnyen fel is lehet emelni téged, meg aztán odébb lehez rakni téged ha pl útban vagy, ami szerintem aranyos 😃 nameg hosszabb kapcsolatbn néha nehézség lehet, hogy mindent a fiúnak kell levenni a fenti szekrényből 😃 de hát ez legyen a legnagyobb baj... (ilyeneken nem gondolkodik az ember a randin 😃 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!