Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ekkora nagy hátrány ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora nagy hátrány ha egy lány alacsony?

Figyelt kérdés
Alacsony 158 cmes lány vagyok. Amikor ismerkedtem akkor volt két alany is akinek emiatt nem jöttem be.Sok fiúnak/férfinak nem tetszik ez?

2017. máj. 4. 23:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
76%
Engem is volt, aki emiatt utasított el. Vannak pasik, akik tényleg csak a magas nőkre izgulnak rá, nem tudom minek állnak velünk egyáltalán szóba. Nem tudsz vele mit tenni, felejtsd el.
2017. máj. 5. 00:59
 22/35 Ramone ***** válasza:
78%

Én szeretem az alacsony lányokat

Egy alacsony jó humorú lány kellemesebb társaság mint egy besavanyodott magas vagy egy "nemkellsegitsègdeabeföttetnyisdki" típusú lány :) volt olyan alacsony nőm kb mint te és tök jól össze tudtunk bújni

2017. máj. 5. 01:03
 23/35 A kérdező kommentje:
Hát a humorom az jó.
2017. máj. 5. 01:20
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ez gondot okoz azt igazán nem fogtad meg. Hagyd a fenébe!Ebben a rohadt világban már minden a méretekről szól(fasz, magasság, mell)?Egy normális embert ez nem érdekel! Éppen annyira szerethető egy nő alacsonyan mint magasan!
2017. máj. 5. 01:21
 25/35 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nagyon aranyosak az alacsony lányok ! Nekem nagyon tetszenek. Én 189cm vagyok.
2017. máj. 5. 01:28
 26/35 anonim válasza:
82%
Áááá.. nőstény kobold!
2017. máj. 5. 01:43
 27/35 anonim ***** válasza:
86%
Ne csodálkozz, hiszen csak a magas férfiak kellenek neked is, ők pedig tudják, hogy hülyén néznétek ki együtt.
2017. máj. 5. 07:37
 28/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hátrány. Az nagyobb hátrány lenne, ha ehhez a magassághoz 90 kiló lennél. Ha 50 körül vagy, akkor pont tökéletes. ;)
2017. máj. 5. 08:05
 29/35 anonim ***** válasza:

100%, hogy valami más problémájuk volt, nem a magasságoddal volt a bajuk.

De hogy akkor miért mondták ezt, azt el nem tudom képzelni. Leginkább egy mélyinterjú alatt lehetne kideríteni, hogy mik azok a furcsaságok, amik nem olyanok, mint amit az ember elképzelhet rólad, hog amiatt egy ürüggyel visszavonuljanak.

Ha már randiig eljutnak a felek, akkor biztosan bejöttél nekik külsőre, ennyi!

Amúgy a legnagyobb nehézség a csókolózás. De az alacsony lányok könnyűek is, szóval akár könnyen fel is lehet emelni téged, meg aztán odébb lehez rakni téged ha pl útban vagy, ami szerintem aranyos 😃 nameg hosszabb kapcsolatbn néha nehézség lehet, hogy mindent a fiúnak kell levenni a fenti szekrényből 😃 de hát ez legyen a legnagyobb baj... (ilyeneken nem gondolkodik az ember a randin 😃 )

2017. máj. 5. 08:07
 30/35 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, csak a főkérdésre válaszolok. Én imádom a pici lányokat. 178 vagyok, nem lenne úgymond indokolt, hogy a 160 alatti lányok tetszenek, de mégis ők vonzanak legjobban. Ennek szerintem a fő oka, hogyha én azt mondom egy lányra, hogy aranyos, vagy cuki, akkor az a legnagyobb dicséret ami létezik, mert én ezekhez a lányokhoz vonzódom legjobban, akik ezt váltják ki belőlem. Az alacsony lányok meg nagy százalékban cukik :D
2017. máj. 5. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!