Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves, barátságos, hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves, barátságos, hűséges srácok?

Figyelt kérdés
mostanában egyre kevesebb van belőlük (felénk) :(
2010. máj. 15. 15:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Kár.

És főleg az is kár, hogy ez nem egy társkereső oldal.

2010. máj. 15. 15:38
 2/20 anonim ***** válasza:

Kedves, barátságos és hűséges voltam:) de kezdek bekattanni az egyedül létbe :) Hidd el felém sincsenek normális lányok

17/F

2010. máj. 15. 15:38
 3/20 A kérdező kommentje:
hát itt meg normális fiuk nincsenek :/
2010. máj. 15. 15:39
 4/20 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, de meguntam, h minden lány emiatt csak barátnak tekint. És mielőtt mondanátok, h ez nem igaz, naponta jönnek olyan kérdések ahol a lány panaszkodik, h a barátja bunkó vele esetleg meg is üti.
2010. máj. 15. 15:39
 5/20 anonim ***** válasza:
Kedves, barátságos, hűséges srácok? Na neee! Ez nem így működik! Külsőre vagy belsőre legyen ilyen? Mindenki előtt, vagy amikor egyedül van a szobájában? Gondolkozz el, miről lehet akár távolról észrevenni egy ilyen fiút! Sok sikert!
2010. máj. 15. 15:40
 6/20 A kérdező kommentje:
a külsö nem olyan fontos mint a belső, gondolom ezt is százezren mondják de a fele azért komolyan gondolja
2010. máj. 15. 15:44
 7/20 anonim ***** válasza:

Én mások szerint, kedves is és barátságos is vagyok.

Soha nem csaltam meg egyetlen barátnőmet sem.

De még is egyre több az elutasítás...

Vagy szóljak szülőknek, hogy költözzünk mert sok a hülye lány?

16/F

2010. máj. 15. 15:45
 8/20 anonim ***** válasza:
Félreértettél... Szerinted miről lehet felismerni egy kedves pasit, aki ÉLETKÉPES? Erre akartam utalni.
2010. máj. 15. 15:47
 9/20 A kérdező kommentje:

Úgy látszik mindenki rossz helyen lakik.

Hát azért jó tudni ,hogy vannak páran. :)

2010. máj. 15. 15:48
 10/20 anonim ***** válasza:
igen.. ezek a srácok többnyire szemét k_rvákat fognak ki.. utánna pedig megváltoznak.
2010. máj. 15. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!