Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértetek azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek azzal, hogy ismerkedős oldalakon, társkeresőkön, tinderen ne csak a férfiak kezdeményezzék a beszélgetést, hanem igenis a nők is?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom, hogy emancipáció van, igaz vannak egyenlőtlenségek is, de nem akkorák, mint ahogy a feministák beállítják.

Na mármost én úgy gondolom, hogy az ismerkedésre is érvényesnek kéne lennie az emancipációnak, mert ha egy lánynak tetszik egy pasi, akkor lépjen ő is. Igaz nem biztos, hogy viszonozná, de ez nálunk is benne van a pakliba én is kaptam már visszautasításokat.

A pofátlanság teteje amikor némelyik kiskirálylány elvárja azt, hogy valami ötleteset írjunk nekik, mert nem elég a szia meg, hogy telt a napod és van e kedved ismerkedni, mintha annyira nehéz lenne erre válaszolni.

Leginkább lányoktól kérdezném, hogyha szimpatikus nekik valaki, akkor mi miatt nem képesek írni és minek várják a sült galambot.

2017. máj. 4. 13:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
18-asnál a pont! :D
2017. máj. 4. 17:50
 22/23 anonim ***** válasza:
Én járok a tinderre, de csak trollkodni :)
2017. máj. 4. 18:22
 23/23 anonim ***** válasza:

Igen Kérdező, ezzel én is egyetértek. Egyenjogúság van, tehát mozduljanak meg a nők is, ha akarnak valamit. Máskülönben nem lesz semmi. Sem most, sem máskor.

"Minél több lúzer férfi jut arra a következtetésre, hogy ő várjon a nők első üzenetére, annál több nő jut nekem majd."

Nyilván, mert a társkeresős nőknek KÖTELEZŐ választani egyet a férfiak közül, tehát ha nincs konkurencia, majd rádfanyalodnak :DDDDDDDDDD álmodj királylány...

"Csak amikor szarok vagyunk valamiben, akkor abban nem jelent hosszú távú megoldást soha, ha másokat hibáztatunk magunk helyett."

Úgy tudom, a nők választanak. Tehát ez az ő felelősségük, az ő saruk. Ezek után kit kéne hibáztatni? Az Érmelléki Kuglófembert?

Egyébként egyetértek azokkal akik azt írták, hogy értelmes ember kerüli a Tindert. Undorító erőltetett húspiac az egész.

2017. jún. 11. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!