Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértetek azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek azzal, hogy ismerkedős oldalakon, társkeresőkön, tinderen ne csak a férfiak kezdeményezzék a beszélgetést, hanem igenis a nők is?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom, hogy emancipáció van, igaz vannak egyenlőtlenségek is, de nem akkorák, mint ahogy a feministák beállítják.

Na mármost én úgy gondolom, hogy az ismerkedésre is érvényesnek kéne lennie az emancipációnak, mert ha egy lánynak tetszik egy pasi, akkor lépjen ő is. Igaz nem biztos, hogy viszonozná, de ez nálunk is benne van a pakliba én is kaptam már visszautasításokat.

A pofátlanság teteje amikor némelyik kiskirálylány elvárja azt, hogy valami ötleteset írjunk nekik, mert nem elég a szia meg, hogy telt a napod és van e kedved ismerkedni, mintha annyira nehéz lenne erre válaszolni.

Leginkább lányoktól kérdezném, hogyha szimpatikus nekik valaki, akkor mi miatt nem képesek írni és minek várják a sült galambot.

2017. máj. 4. 13:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9%

10:

Hogy reagálna már egy sziára is bármelyik nő?

Napi (de akár heti) szinten sok match-e van és biztos nem fog mind az összessel elkezdeni beszélgetni folyamatosan. A nők inkább egyet szeretnek kiválasztani.

Az emberek hogy nem értik hogy a férfiaknak és a nőknek más szerep jut az ismerkedésben? Ezer éve is, most is és ezer év múlva is.

Akkor meg már azt választják, aki legalább hozzájuk szólt és aki a legkülönlegesebb, legnormálisabb, legértelmesebb szöveggel írt nekik.

De biztos én vagyok a rohadt béna, amiért tavaly, 2016-ban 6 nővel szexeltem a tinderről úgy, hogy tavaly áprilisban regisztráltam rá.

2017. máj. 4. 14:45
 12/23 anonim ***** válasza:
57%
#10: ez korrekt vélemény, nekem tetszik. Ugyanakkor ha "Egy értelmes nő fog reagálni egy szia-ra is", akkor aggasztóan alacsony az értelmes nők aránya. Próbálj meg férfiként regisztrálni bárhová és nőkre ráírni, ilyen-olyan-amolyan szövegekkel. Majdnem biztosan 10% alatt lesz az, aki egyáltalán bármilyen válaszra méltat.
2017. máj. 4. 14:59
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

10-12:

De ez egy idióta, megszégyenítős, "semmi értelme" taktika amiről ti beszéltek.

AZ "ÉRTELMES NŐ A SZIÁRA IS FOG REAGÁLNI" UGYANAZ, MINTHA AZT MONDANÁD HOGY "BU ZI AKI ERRE VÁLASZOL".

Ez olyan gyerekes és értelmetlen. Hogy mondjam? Megelőlegezitek magatoknak, hogy biztos nektek azért nincs sikeretek, mert biztos nincsenek a világon értelmes nők. Biztos nem veletek van a hiba, neeeem. Másokkal nyilván. Csak amikor szarok vagyunk valamiben, akkor abban nem jelent hosszú távú megoldást soha, ha másokat hibáztatunk magunk helyett.

2017. máj. 4. 15:11
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

"azt is elvárnád hogy a nő segítse le a kabátod mikor elmentek randizni? Meg nyissa ki neked az ajtót? És fizessen ő az első randin?"

Tudod, EZ az egyenjogúság.

Mármint nem elvárni kell, hanem előfordulhat ilyen is, 50%

Akkor lesz egyenjogúság.

Persze az más kérdés, hogy plusz pont az, ha valaki talpraesett és kezdeményező. Nő is lehet ám ilyen, és az is pozitív dolog!

Amúgy nekem is írtak már nők - szóval, kérdező, vagy nagyon rövid időt voltál, vagy tényleg valami komoly baj van veled. Pl. normális fényképet tettél ki?

Tudod: a külső nem számít - csak akkor, ha csúnya vagy.

2017. máj. 4. 15:42
 15/23 anonim ***** válasza:

#13 #11

Itt most csak a kezdeményezésről van szó, hogy kiben milyen és mennyi hiba van az nem ezen a ponton fog kiderülni. Ha valaki épp hogy csak ráír a másikra egy ismerkedős oldalon és a másik nem is reagál akkor nem hiszem hogy a kezdeményező hibázott volna. Kivéve ha valami bunkósággal indít, de egy ilyen indításra tuti reagálna minden nő hogy elküldhesse a francba. De ha normálisan indít a pasi és a nő szóra sem méltatja akkor max a nőről lehet bármiféle véleményt mondani, sztem bunkóság, illetlenség nem reagálni, de nyilván manapság az illem nem "divat".

Tindert nem használtam, de ha szerintetek csak azért nem reagálnak ott a lányok mert túl sokan írnak nekik amikre képtelenség reagálni akkor meg nem értem mi a felháborodás tárgya. Ez egy ilyen oldal, ezzel együtt kell szeretni/használni vagy nem.

De az biztos hogy mivel ott konkrétan 99%-ban a külső számít hogy hajlandóak-e egymással ismerkedni a felek, így egyértelmű hogy a jobb külső adottságokkal rendelkező férfiaknak lesz ott sikerük. De nem feltétlen azért mert ők annyira jól tudnak kezdeményezni! Meg hibátlan emberek. Hanem szimplán azért mert jól néznek ki. De ez megint olyan hogy ez az app így van kitalálva, akinek nem jön be az ne erőltesse.

2017. máj. 4. 16:42
 16/23 anonim ***** válasza:
47%
Nekem ez is egy fajta szûrô Tinder-en, hogy a férfi rám ír-e.Mint az hogy nem jelölök be olyat akinek nem látom a szemét, mert csak napszemüveges képe van fenn például.Számomra a kezdeményezés a férfi feladata (Én már csak ilyen konzervatív vagyok :) )De én férfiakkal ismerkedem...31/n
2017. máj. 4. 16:43
 17/23 anonim ***** válasza:
61%

"Nekem ez is egy fajta szûrô Tinder-en, hogy a férfi rám ír-e"

Ja, kérdés, hogy olyat is kiszűrsz-e vele, akit nem szűrnél ki, ha ismernéd :)

"Én már csak ilyen konzervatív vagyok :)"

Gondolom, akkor párkapcsolatban is... :)

2017. máj. 4. 16:54
 18/23 anonim ***** válasza:
44%
Tinderre értelmes ember nem megy.
2017. máj. 4. 17:11
 19/23 anonim ***** válasza:
6 nővel szexeltek a tinderen pár hónap alatt? Annyira sikeres nem lehetett, ha nem lett belőle kapcsolat. Vagy fizettek érte, mert sok ott a hivatásos is.
2017. máj. 4. 17:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Akit ismerek, azzal már nem ismerkedem, így ezt a kérdést nem értem :)
2017. máj. 4. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!