Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb szombat este egyedül otthon. :\ ti hogy birjátok?
Figyelt kérdés
unatkozom :\2010. máj. 15. 14:54
21/58 A kérdező kommentje:
férfiú
kikérem magamnak
2010. máj. 15. 15:14
22/58 anonim válasza:
Én a szüleimmel és a húgommal lakom, de hiányzik a kedvesem, de nem hagyom el magam:D tanulok mert jön a nagy vizsgaidőszak...
javaslom olvass valamit vagy nézz filmet...
21/L
23/58 A kérdező kommentje:
hát adj msnt privatba
am hol laksz? hány éves vagy? F? L?
2010. máj. 15. 15:15
24/58 anonim válasza:
Én a megasztáros vagyok. Sajnos az csak este van...addig nemtom:D Pl. olvass valamit vagy szórakozz itt.:D
25/58 anonim válasza:
én is unatkozok éppen... :/ 16/L
26/58 anonim válasza:
én is csak olvasgatok itt. semmi progi. beledöglök. 35F
27/58 A kérdező kommentje:
a szórakozz itt megoldás lesz szerintem
am ha a többi unatkozó közül vki gondojja msn-ezhetünk :p
2010. máj. 15. 15:30
28/58 anonim válasza:
én nem unatkozom pl:alszok,bulizok,olvasok...
29/58 anonim válasza:
Én is mindig Szex és New Yorkot nézek az felvidít:P talán még pasikat is:)
30/58 anonim válasza:
Én konkrétan közigazgatást fogok tanulni egész este, úgyhogy még irigyellek is. Tessék, érezd jól magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!